Početna Rijaliti Javio se otac Anđele Đuričić: Poslije javne bruke, poručio samo jedno

Javio se otac Anđele Đuričić: Poslije javne bruke, poručio samo jedno

Roditelji učesnice “Zadruge” Anđele Đuričić, Ljiljana i Veliša Đuričić, u potpunosti su se izolovali otkad im je kćerka pred milionima gledalaca rasturila brak 22 godine starijeg Zvezdana Slavnića, sa kojim je javno, na televiziji, pravila dijete.

Njeni roditelji ni riječ ne žele da kažu za medije nakon javne bruke, a prema pričama, ne komuniciraju ni sa komšijama u Đenovićima u Crnoj Gori, gdje im je porodična kuća. Nekretnina u kojoj žive, a dio izdaju, sada je na prodaju, zbog čega se priča da od bruke žele da odu iz Herceg Novog, u šta se uvjerila i ekipa “Premijera – Vikend specijala”, koja je na licu mjesta.

Na terasi kuće Đuričića i dalje stoji oznaka “na prodaju”, a na licu mjesta pripadnici sedme sile nisu zatekli od Anđeline porodice. Ipak, niko iz Anđeline porodice nije htio pred kamere – njen otac Veliša javio se na telefon, ali kada je čuo ko ga zove i kojim povodom, brzo je prekinuo vezu.

– Nemam komentar – rekao je Veliša, a kada mu je Vujičić objasnio da su u njegovoj ulici, te da bi volio da dobije njegovu izjavu, Anđelin otac je poručio:

– Obilazite vi sve i ovako… – promrmljao je Đuričić, a potom prekinuo vezu.

Podsjetimo, kako je Kurir prvi pisao, Anđelini roditelji toliko su ogorčeni zbog kćerkinog ponašanja da su na korak od toga da je se zauvijek odreknu.

Izvor: Pink.rs