Početna Rijaliti Tražila mi je 300 eura da ne završi na ulici kao pas:...

Tražila mi je 300 eura da ne završi na ulici kao pas: Bivši dečko Anđele Đuričić otkrio njenu mračnu prošlost

Zadrugarka Anđela Đuričić oduvijek je isticala da je najmoralnija djevojka u Bijeloj kući, kao i da nastoji da njen obraz ostane čist. Međutim, uplovivši u vezu sa oženjenim zadrugarom, Zvezdanom Slavnićem, pokazala je totalnu drugu stranu ličnosti, zbog čega je završila na stubu srama.

Svakim danom sve više isplivava na površinu njen prljav veš, a sada je dodatno ulje na vatru dolio, Anđelin bivši momak iz Crne Gore, koji nije imao ni jednu lijepu riječ o aktuelnoj zadrugarki.

Bivši dečko Đuričićke je najprije opisao kako su se upoznali, a onda je otkrio da ga je ojadila za pare, i to više puta.

– Ovo je po prvi put da sam odlučio da se oglasim. Anđela i ja smo se upoznali 2017. godine, kada smo radili spot. Odmah smo ušli u priču, a u međuvremenu smo razmijenili brojeve. Nije prošlo ni dva dana, a ona mi šalje poruke, da li sam slobodan. Nisam htio odmah da joj odgovaram, da ne ispadnem paćenik. Ali sam prihvatio oberučke. Nakon prvog susreta počeli smo intenzivno da se družimo svaki dan. Uvijek sam bio superiorniji, galantan. Ono je to osjetila, i odmah kreće sa prvom pozajmicom. Tražila mi je 300 eura, da ne završi na ulici kao pas. Rekla mi je da joj je jako neprijatno i da mi vraća za nekoliko dana. Mi smo nastavili sa druženjem, izlasci, plaža..

– Kad ono, opet mi traži pozajmicu. Dani prolaze, a ona se ne javlja. Javlja se četvrti dan i šalje mi poruku “Izvini molim te sve ću ti objasniti, jel si u Budvi” . Dolazi ona do Budve, prisno me grli, a ja sam bio iskreno zatečen. Ne mogu reći da mi nije imponovalo. Tad mi je rekla da ima porodične probleme, ali nije željela da detaljnije priča, jer je to njena intima. Sa druge strane u medijima je bez problema pričala o pogibiji pokojnog brata. Što je jako morbidno. Valjda tako završe cure bez zvanja – priča bivši momak za Hype televiziju.

Podsjetimo, roditelji Anđele Đuričić (24) zgroženi su kćerkinim ponašanjem u “Zadruzi 6” i zbog sramote se sele iz Herceg Novog. Oni su riješili da prodaju porodičnu kuću u naselju Đenovići, i to za 390.000 eura, saznaju domaći mediji.

Izvor: Hype