Početna Rijaliti Mitroviću šta čekaš, da on nekog ub.je pa da ga izbaciš? Ovakvo...

Mitroviću šta čekaš, da on nekog ub.je pa da ga izbaciš? Ovakvo sistemsko i dugotrajno zlostavljanje nije još viđeno u rijalitiju: Gledaoci traže diskvalifikaciju

Satima je u Zadruzi trajalo Zvezdanovo maltretiranje nevjenčane supruge Ane Čurčić bez ijednog jedinog valjanog razloga. Svoje divljanje pravdao je Aninim dolaskom u rijaliti.

Nije se smirio ni nakon što joj je pobacao hranu i krevet polio vodom. Uporno je išao za njom i prijetio da će je dovesti do ludila pa da će morati izaći iz Zadruge.

Pokušavali su ga urazumiti Marko Marković, Miljan Vračević i Filip Car, ali se nije dao dozvati.

“Nije svjestan koliko griješi”, kazao je Car i otišao da se tušira, a Slavnić je nastavio da pravi probleme kako Ana ne bi mogla da legne.

Obezbjeđenje ga je pokušavalo odvojiti od nje, ali ni u jednom momentu nije bilo govora da ga odvedu u zatvor, kao što inače rade kad se sukob između dva učesnika ne smiruje.

Gledaoci su u nevjerici da se u jednom TV formatu dozvoljava, obraćaju se direktno Željku Mitroviću, vlasniku Pink televizije sa upitima:

“Ovaj čovek je za dobru ustanovu i zatvor. Željko Mitroviću šta čekaš, da on nekog ub.je pa da ga izbaciš? Bio dogovor između njih ili ne, ovo je prevršilo svaku meru. Ovo je psihičko nasilje nad ženom, a niko ne reaguje. Ovo je katastrofa, izbacite nasilnika što pre. A i ona njegova gutačica može sa njim. Taman su jedno za drugo, samo nek ostave ovu ženu na miru”, stoji u jednom od komentara ispod klipa “Zvezdan ne prestaje sa prebacivanjem, Ana ga preklinje da prestane”.

“Ovakvo sistemsko i dugotrajno zlostavljanje nije još viđeno u rijalitiju. Ona napada samo Anđelu zato što njega ne smije, zna da joj slijedi ova tortura”, napisano je ispod videa pod nazivom “Zvezdan ne da Ani da uđe u kuću”.
“Ima li iko da zaštiti ovu ženu od monstruma ako već produkcija ovo dozvoljava. Kada Neca nekog provocira minut ide u zatvor. Strašno šta produkcija zarad gledanosti dopušta”, također stoji ispod klipa na kojem Zvezdan ne da Ani da uđe u Bijelu kuću.
pink.rs