Početna Showbiz ŠVAJCARCI NAŠU PJEVAČICU PROGLASILI NAJPOPULARNIJOM P.OSTITUTKOM U NJIHOVOJ DRŽAVI: Svi je znate,...

ŠVAJCARCI NAŠU PJEVAČICU PROGLASILI NAJPOPULARNIJOM P.OSTITUTKOM U NJIHOVOJ DRŽAVI: Svi je znate, riječ je o njoj

Nedavno su je kontaktirali povodom i uradili priču sa njom, a najveću pažnju izazvalo je njeno primarno zanimanje, odnosno prostitucija

Transrodna pevačica Elektra Elit proglašena je napopularnijom i najpoznatijom p.ostitutkom na svetu.

Naime, švajcarski mediji danima pišu o životu Elektre Elit, pa je jutros završila i na centralnoj strani tamošnjih dnevnih novina “20 Minuten”.

Otkako je postala poznata u Srbiji i regionu, kako zbog njene muzičke karijere, tako i zbog njenog turbulentnog života, svetski novinari počeli su da se raspituju o njoj.

Nedavno su je kontaktirali povodom i uradili priču sa njom, a najveću pažnju izazvalo je njeno primarno zanimanje, odnosno p.ostitucija. Poznati su mnogi detalji koje je Elektra iznosila u javnost: od svoje cene do različitih klijenata. Njena priča danas je u Švajcarskoj tema o kojoj se konstantno govori, a prema navodima, ta vest je i najčitanija u proteklih nekoliko sati. Zanimljivo je i da je Elektra dobila novi nadimak “Kraljica trotorara”.

Elektra je proglašena “kraljicom trotoara”, te je država Švajcarska upravo nju imenovala za najpoznatijom p.ostitutkom…

– Ovo je neverovatno, pozivi i poruke stižu sa svih strana. Ja znam da je narodu moj život zanimljiv, ali da će u Švici biti tolika senzacija, to nisam verovala. Ja sam samo iskrena i kažem kako jeste, pa sam tako i sa vašim kolegama iz Švajcarske razgovarala o svemu – rekla nam je Elektra.

POVEZAN VIDEO:

espreso.co.rs