Početna Vijesti Ovo je hirurg sa VMA koji je pretukao suprugu: Žena i prije...

Ovo je hirurg sa VMA koji je pretukao suprugu: Žena i prije bila žrtva torture, davio je, urinirao po njoj i prijetio smrću!

Beograd – Žena koju je poznati ljekar sa Vojnomedicinske akademije (VMA) pretukao i nanio joj teške tjelesne povrede, i ranije je bila žrtva psihičke i fizičke torture.

Policijska patrola iz Zemuna jučer je intervenisala zbog prijavljenog nasilja u porodici, nakon čega je uhapšen N.O. zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu I.O.

Prijavljeno je da suprug pištoljem tuče suprugu. Patrola je ispred vrata stana zatekla 48-godišnjeg N.O. koji je, potpukovnik Vojske Srbije, zaposlen kao hirurg na VMA.

 

Kako Kurir saznaje, N. O. će sutra biti priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

U stanu se nalazila njegova supruga 42-godišnja I.O. takođe zaposlena u Ministarstvu odbrane i njihovo troje maloljetne djece. Žena je imala vidne povrede, podlive ispod oba oka.

Kako nezvanično saznaje žena je prvobitno izjavila da je došlo do verbalne rasprave između nje i supruga, ali je negirala da je muž tukao, navodno je rekla da su povrede glave nastale prije dvije nedjelje.

 

Kolima Hitne pomoći pretučena žena je prevezena u KBC Zemun, gdje su joj utvrđene teške tjelesne povrede. Obavljen je razgovor i sa N.O. koji je negirao da je tukao suprugu i potvrdio verbalnu svađu između njih. Od nasilnika je oduzet pištolj u legalnom posjedu, kao i pištolj njegovog brata. O slučaju nasilja je obaviještena Vojna policija.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, prijetio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Nesrećna žena je zadobila teške povrede – prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematome.

Po nalogu Trećeg OJT-a u Beogradu, N.O. je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog nasilja u porodici.

ekskluziva.ba