Početna Rijaliti DRAMA TRESE ŠIMANOVCE – Anđela zaskočila Anu: Uništila je u tri minuta...

DRAMA TRESE ŠIMANOVCE – Anđela zaskočila Anu: Uništila je u tri minuta i poslala natrag na Dorćol

Morala da se umiješa i Matora.

Pred sam kraj emisije “Gledanje snimaka”, pušten je snimak kako Anđela Đuričić namješta bračni krevet za sebe i Zvezdana Slavnića u noći kad se Ana Ćurčić uselila u “Zadrugu”, jer se uplašila da će joj Ana oduzeti krevet. Društvo joj je pravila Ana Spasojević.

– To dovoljno govori koliko je sigurna u Zvezdanovu ljubav. Ja bih ovo dublje analizirala. Došla je njegova žena od 13 godina, emotivno polupana, a njeno jedino razmišljanje je kako će da sredi njihov krevet i stavi jastuke na centar. Sve govori klip. Ovo je čist atak na mene. Od ovog trenutka, isključivo ću se obraćati voditeljima, ova osoba neće imati komentara. I previše sam joj dala na značaju time što sam je komentarisala – rekla je Ana.

– Ja sam jastuke okrenula sa druge strane da ne bi iritiralo – dodala je Anđela.

– Ovo kako Ana Spasojević komentariše i to, samo dovodi Anđelu u problem, ovo je vid provokacije – ustala je Matora.

– Ja sam rekla da Ana i Zvezdan sigurno ne bi spavali u toj posteljini, ne znam šta Matora aludira – rekla je Spasojevićeva.

– Ne znam što se sad svađate. Ja sam rekla da ne znam šta da ponesem da stavim na krevet, Ana je rekla ne jastuke jer će ispasti kao vid provokacije, ja sam rekla da ću okrenuti na drugu stranu. Da sam htjela da ih stavim sa prednje strane, stavila bih – dodala je Anđela.

– Ne napadam nikoga, dugo sam ovdje, znam kako funkcioniše. Rekla sam da se na snimku da se čuje kako neće neko spavati u toj posteljini (Ana Ćurčić). Isto tako smatram, da po samom ulasku ima pravo Anđela da bude izrevoltirana, ali ovo može da se smatra kao provokacija. Ja bih joj rekla da ne radi to. Ne želim ti loše, samo smatram da onaj komentar nije bio za to. Ana Spasojević je rekla: “Svakako na tu posteljinu na koju ti misliš, Zvezdan neće spavati u njoj” – dodala je Matora.

– Rekla sam da čak i da se Zvezdan i Ana pomire, neće spavati u posteljini gdje je on spavao sa Anđelom – dodala je Spasojevićeva.

– Ne mislim ti loše, samo ti kažem da svaki takav komentar kad si treći u priči može da bude loše protumačen. Pet godina si u rijalitiju, nisi ništa naučila. Sve ti se svodi na ovo, da li možemo da budemo u korektnim odnosima, a da se ne družimo više? Ne zaslužuješ moj savjet – nastavila je Tomićeva, piše Srbija danas.

– Okej – rekla je Ana.

haber.ba