Početna Rijaliti ZVEZDAN I ANA PRED SVIMA OTKRILI ŠTO NEMAJU DJECU I ŠTO SE...

ZVEZDAN I ANA PRED SVIMA OTKRILI ŠTO NEMAJU DJECU I ŠTO SE NISU VJENČALI: Samo ovo je istina

Ana Ćurčić glavna je tema u rijalitiju Zadruga, kao i van nje. Ona je sa Zvezdanom Slavnićem koji je javno ostavio zbog Anđele Đuričić bila u vanbračnoj zajednici 13 godina. U utorak je tokom porodičnog sastanka Ana, obraćajući se Lepom Mići, objasnila zašto se nije udala za Zvezdana:

“Ja tvrdim da moj i Zvezdanov odnos i moja i Zvezdanova povezanost je toliko jaka, da mi veruj jedan brak sa sto papira nema to što imamo ja i Zvezdan. Da li smo ja i Zvezdan hteli da se venčamo, jesmo sto puta. To je meni toliko zanemarljiva stvar. Ja i on nikad nismo bili “kao moramo sad papir”. Mi smo hteli pre Zadruge to da uradimo, pa je opet nešto bilo, daj da idemo u opštinu sa kumovima, ali opet nismo… Nešto je drugo trebalo da bude, nebitno sad. Tako da mene ne zanima priča da li ja imam papir, nemam papir… Zvezdan je moj muž, Zvezdan je moje sve bio, bio moj muž, bio moj život…”, objasnila je Ana i dodala:

“Nema veze papir. Vidjećete dok sam ovdje šta smo Zvezdan i ja bili. Mislim da je to, po meni, a i po vama, retkost. Jer mi nismo samo muško-ženski odnos”, završila je Čurčić, dok je Anđela nijemo slušala, pa joj se Ana obratila i pitala ima li nešto ona da je pita:

Anđela je odgovorila da “nema komentar” i da je ne zanima ta tema.

“Odmaram misli od nebitnih sastanaka. Kad dođe voditelj onda ću da odgovaram na pitanja”.

Ana je zaključila da ona samo prema voditelju ima poštovanje, sa čim se Anđela usaglasila.

Sinoć se ponovo potegla tema braka Ane i Zvezdana, pa je Ćurčićeva dodala da bi se u “Zadruzi”  u budućnosti mogli da se vjenčaju, kad već nisu za sve ove godine van rijalitija.

– Čemu takve reakcije nisi jedini kome se to desilo, imaš sreće što se nisi zaljubio u Maju Marinković? – pitao je voditelj Darko Tanasijević.

– Sve bih izgubio da sam se u nju zaljubio. Specifična je situacija, znamo se cijeli život. Ja reagujem emotivno, mislim da će svaki dan biti sve bolje. Lakše mi je da imam fizički bol, nego psihički – počeo je Zvezdan.

– Svi su pitali zašto se nismo vjenčali, izgleda da ćemo se venčati u Zadruzi – našalila se Ana.

 

– Misliš da ima mjesta za šalu? – zbunio se Slavnić, dok je Anđela Đuričić u šoku nijemo posmatrala.

Iako su 13 godina bili u vanbračnoj zajednici, Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić nemaju djecu, te su sada samim tim objasnili zbog čega je to tako.

– Pogodilo me je kada sam vidjela šta radi. Zvezdan i ja nemamo djecu, ne zato što nismo to hteli, Zvezdan ima svoju ćerku, volim je najviše na svijetu, ja imam svoje dvoje djece. Mi smo sami sebi bili dovoljni, nije nam dijete bilo potrebno da udovoljimo našu ljubav, pa ni taj papir – rekla je Ana.

– Mi smo imali djecu non-stop – rekao je Zvezdan.

– Zvezdan je živio sa mojom djecom, odrasli su uz njega, pa i on uz njih – rekla je Ana.

Inače, u toku večeri, Ana i Zvezdan su završili u istom krevetu gdje su se raspravljali i rešavali probleme koje su imali.

(blic.rs)