Početna Rijaliti Pozlilo majci Milana Miloševića nakon priča da je poginuo: Ovakve laži mogu...

Pozlilo majci Milana Miloševića nakon priča da je poginuo: Ovakve laži mogu da je ub.ju!

Rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić, koji je, kao i ostali zadrugari, primijetio da Milana Miloševića nema u “Zadruzi”, prokomentarisao je da je voditelj poginuo, što je uznemirilo njegovu majku.

Milanovoj mami je pozlilo, a voditelj se odmah oglasio ovim povodom.

– Živ sam i zdrav, hvala Bogu. Majci mi je pozlilo jutros, ovakve laži mogu da je ubiju. Odmah sam je zvao i rekao da ne brine ništa. To su sve laži koje se plasiraju o meni – izjavio je Milan Milošević za Puls vidno iznerviran.

Zadrugari su primijetili da dugo nema Milana Miloševića u Bijeloj kući, a kako nisu znali da je dao otkaz, Zvezdan je bivšu suprugu pitao da li je moguće da je Milan poginuo, ali odgovor nije dobio.

Podsjetimo, Milan se oglasio nakon što je poslije pet godina dao otkaz na Pinku.

– Dobar dan svima! Želim po prvi put da se obratim na ovaj način, vama koji me pratite na društvenim mrežama i pojasnim neke stvari. Preko deset miliona ljudi je za sedam dana ušlo na moj profil na Instagramu, desetina hiljada poruka, raznog sadržaja sam dobio vas, svaki stori koji postavim, za nekoliko sati, pogleda više od 300.000 ljudi… Sve je to super, i drago mi je što se toliko interesujete za mene, ali moram neke stvari da vam objasnim. Sa televizijom Pink i “Zadrugom” sam završio poslovnu saradnju i nisam više dio kompanije i projekata, isključivo mojom odlukom! – naveo je Milošević prije dva dana na društvenim mrežama i dodao:

– Razumijem ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emisije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama, do jučer radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način.

– Molim vas da me razumijete jer ja nemam nijednu ružnu riječ da kažem o bivšim poslodavcima, što sam i navodio, realno u svakom intervjuu koji sam davao. Prekinuli smo saradnju i svako nastavlja svojim putem bez ikakve svađe, civilizovano potpuno. Hvala Vam i nadam se da poštujete moju riječ – poručio je on tada.

ekskluziva.ba