Početna Rijaliti Potpuni obrt! Srušila mu snješka: Anđela saopštila Zvezdanu da li je trudna:...

Potpuni obrt! Srušila mu snješka: Anđela saopštila Zvezdanu da li je trudna: To je velika stvar! Ti si za ozbiljne stvari

Danima se u Zadruzi govori o potencijalnoj trudnoći Anđele Đuričić, a situacija je komplikovanija jer se u petak na imanje u Šimanovcima uselila Ana Ćurčić, nevjenčana supruga Zvezdana Slavnića, sa kojim je Anđela uplovila u vezu.

Sinoć, ali i danas Anđela je govorila da će dijete zadržati ukoliko bude trudna, bez obzira na to što je veza sa Zvezdanom na pauzi. Istakla je da bi dijete zadržala čak i ako bi ga morala sama odgajati.

Večeras je Anđela prišla Zvezdanu nakon Pitanja gledalaca i saopštila mu da ne treba da brine o trudnoći:

“Odmah da te obavijestim, dobila sam prije tako da nisam trudna”, saopštila je Anđela, a Zvezdan je napao:

“A ti misliš da sam ja na to gledao tako. Ne trebaš tako da mi kažeš”

“Ne, ti si rekao ako dođe do toga porazgovaraću sa njom…”, pravdala se Đuričić, a Slavnić je opet pitao:

“Šta ako sam želio to, htio to?”

“Nisi se tako izjasnio”, kazala je Anđela.

“Nisam se tako izjasnio. Zašto sam onda to radio? Izjasnio sam se zato što je ovakva situacija. Ispada kao da sam ja molio Boga da se to ne desi”, ljutito je rekao Zvezdan.

“Ti si sinoć rekao ako dođe do toga, porazgovaraćeš sa mnom…

“A ti misliš da sam ja na to gledao tako”

“A šta ako sam možda htio to”, pitao je Zvezdan.

“Ne, nego, ne želim da brineš”, ponovila je Anđela.

“Kad tako nešto veliko mi kažeš treba da imaš više empatije prema meni. Za ovo sad što si rekla. Nije mala stvar”, insistirao je Slavnić.

“Ja sam već rekla sinoć jasno, znam da nisam, ali ako budem kako bih se ponijela…”, odgovorila je Anđela.

“Ne mogu da mislim. Jednostavno je bolje za sve. Neću da budem neko ko tebe drka. Ti si prema meni ispala fer. Ništa ne mijenja neke stvari. Ovdje neću da te držim na leru. Ti nisi za ler, ti si za nešto ozbiljno. Nisi neka djevojka koja bi trebala biti stavljena na ler i da tako se priča. Moje mišljenje znaš o tebi i šta ja osjećam”, detaljnije je pojasnio Zvezdan.

“Znam tvoje mišljenje. Samo sa mnom nisi pričao, davao si odgovore u skladu sa situacijom. Samo sam ti ovako odgovorila zato što nisi došao sa mnom sa strane da dođeš i da mi kažeš nekada, a možda si mogao, kao što ideš kod nekog drugog pa pričaš. Mogao si za tako ozbiljnu situaciju da dođeš i da mi kažeš, samo za to mislim, ništa drugo. Jer znaš da ti ja ne prilazim”.

“Vidiš kakav sam. Nisam htio ni da ustanem. Loše sam u glavi”, pravdao se preljubnik.

“Ja znam da jesi loše. Gledam da čak tebe i ne komentarišem. Mislim da te isključujem iz svega. Uglavnom, zanima me samo kako si, da li ti nešto treba i da te vidim nasmijanog. Da ne lomiš ruke”, uz osmijeh mu je rekla Anđela.

“Dobro. Hvala. I mene zanima kako si ti”, odgovorio je Slavnić.

Kako je ovaj razgovor izgledao, pogledajte ispod:

pink.rs