Početna Vijesti OVO JE HIRURG KOJI JE KRVNIČKI PRE.UKAO SUPRUGU: Žena i prije bila...

OVO JE HIRURG KOJI JE KRVNIČKI PRE.UKAO SUPRUGU: Žena i prije bila žrtva torture, davio je, urinirao po njoj i pretio smrću!

Žena koju je poznati lekar sa Vojnomedicinske akademije (VMA) pretukao i naneo joj teške telesne povrede, i ranije je bila žrtva psihičke i fizičke torture.

Policijska patrola iz Zemuna juče je intervenisala zbog prijavljenog nasilja u porodici, nakon čega je uhapšen N.O. zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu I.O.

Prijavljeno je da suprug pištoljem tuče suprugu. Patrola je ispred vrata stana zatekla 48-godišnjeg N.O. koji je, potpukovnik Vojske Srbije, zaposlen kao hirurg na VMA.

Kako Kurir saznaje, N. O. će sutra biti priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

U stanu se nalazila njegova supruga 42-godišnja I.O. takođe zaposlena u Ministarstvu odbrane i njihovo troje maloletne dece. Žena je imala vidne povrede, podlive ispod oba oka.

Kako nezvanično saznaje žena je prvobitno izjavila da je došlo do verbalne rasprave između nje i supruga, ali je negirala da je muž tukao, navodno je rekla da su povrede glave nastale pre dve nedelje.

Kolima Hitne pomoći pretučena žena je prevezena u KBC Zemun, gde su joj utvrđene teške telesne povrede. Obavljen je razgovor i sa N.O. koji je negirao da je tukao suprugu i potvrdio verbalnu svađu između njih. Od nasilnika je oduzet pištolj u legalnom posedu, kao i pištolj njegovog brata. O slučaju nasilja je obaveštena Vojna policija.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Nesrećna žena je zadobila teške povrede – prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematome.

Po nalogu Trećeg OJT-a u Beogradu, N.O. je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog nasilja u porodici.

(Kurir.rs / Blic)