Početna Showbiz O OVIM CIFRAMA MNOGI MOGU SAMO DA SANJAJU! Razotkriveno bogatstvo Dragane i...

O OVIM CIFRAMA MNOGI MOGU SAMO DA SANJAJU! Razotkriveno bogatstvo Dragane i Tonija, evo na koji način zarađuju milione!

Jednu od najvećih balkanskih zvezda, Draganu Mirković, često možete da nađete na spiskovima i listama jedne od najbogatijiih javnih ličnosti.

Njeno bogatstvo tema je razmatranja brojnih stranih sajtova koji procenjuju imetak poznatih. A kada se pogleda čime se bavi i čime raspolaže pevačica, dobije se odgovor šta joj je donelo milione i milione dolara.

Dragana koja je karijeru počela osamdesetih godina i koja je do 2017. objavila 21 album, zarađuje i od svoje osnovne profesije – pevačke.

Iako su internet i Jutjub, kao njegov kanal, značajno umanjili prihode od prodaje CD-ova, među Draganinim obožavaocima ima veliki broj onih koji i danas do omiljenih pesama dolaze na stari način, kupovinom diskova.

Kada je u pitanju najpopularniji kanal na internetu, Jutjub, Dragana i na njemu ima svoj zapažen prostor. Došla do 100.000 pratilaca, a onda je taj broj i premašila.

Ne računajući troškove internet usluga, fanovi do njene muzike dolaze besplatno, a kako viidmo na njenom zavničnom kanalu, njeni spotovi i snimci koncerata privlače reklamne kuće, što njoj donosi nezanemarljivu dobit.

Ipak, daleko značajniji izvori prihoda jesu oni koje stvaraju zajednički poslovni potezi nje i njenog supruga Tonija Bjelića. Na prvom mestu, to je televizija na čijem čelu se nalazi pevačica.

Kablovsku i satelitsku televiziju Dragana i Toni osnovali su još 2005. godine u Požarevcu. Brzo su došli do lista najgledanijih kanala, izborivši se za prestižno mestu u moru komercijalnih televizijskih stanica. Iza njih je već preko 13 godina uspešnog rada, a nesumnjivo je popularnosti doprinela Draganina popularnost (televizija nosi inicijale njenog imena i prezimena).

Ključ Draganinog bogatstva prema poslednjoj proceni sajta “Net Worth Celebrities” iznosi 100 miliona dolara, jeste i firma za prodaju luksuznih automobila majbah. Među mušterijama je veliki broj njenih kolega, a pre nekoliko godina svoj “primerak” automobila kupili su Lepa Brena i Slobodan Živojinović i to za 150.000 eura.

Pevačica ne krije da je odličan poznavalac ove marke vozila, ali i da je njen muz Toni ipak, daleko veći stručnjak od nje.

Budući da je Bjelić koji sa Draganom ima ćerku Manuelu i sina Marka, celokupnu imovinu prepisao na suprugu, Draganinim vlasništvom smatra se i skupocena vila u Beču, ukrašena Svarovski kristalima, ali i dvorac nadomak austrijske prestonice koji je porodica Bjelić-Mirković nakon kupovine u potpunosti renovirala.

Sajt “Alpha Life” koji je Draganu uvrstio u prebogate javne ličnosti trenutno radi najnoviji presek njenog bogatstva. Da li će rezultat premaštiti ovih 100 miliona dolara?

Kurir.rs/Informer