Početna Showbiz Ja sam brutalna riba koja u prirodi izgleda 100 puta bolje nego...

Ja sam brutalna riba koja u prirodi izgleda 100 puta bolje nego na slikama: Karleuša odbrusila svima koji je prozivaju

Pjevačica Jelena Karleuša svakodnevna je tema domaćih medija. Pjevačica je često na meti kritika onih koji je ne vole, a Jelena se tim povodom oglasila na Instagramu.

– Ovako ja editujem slike. Skinem sijenke, izoštrim, pojačam kontrast. Ukratko- radim kolor korekciju. Meni fotošop lica i tijela ( kako bolesnici sebe tješe) nije potreban jer sam brutalna riba koja u prirodi izgleda 100 puta bolje nego na fotografijama. J…., hejteri su slobodni da zavide, ja sam slobodna da blokiram g..na. Prate me milioni i još toliko je na blok listi jer ja ne j…m živu silu.

– Neka istresaju svoje frustracije kod svoje mame ili tamo gdje mogu! Kod mene slijepci neće lepršati, sori! Desiće se bolja riba samo ako uspijem da se kloniram, do tada – uživajte u mojim slikama i snimcima! Kopirajte, divite se, lajkujte, d..ajte, komentarišite – poručila je Jelena.

Podsjetimo, pjevačica ne krije da često troši dosta novca na garderobu i na izgled, a svoje pratioce na Instagramu uvijek obraduje novim odjevnim kombinacijama.

Izvor: Kurir