Početna Rijaliti Za 5 sati zaradi 1.800 eura, a ne izađe iz kuće: Bivša...

Za 5 sati zaradi 1.800 eura, a ne izađe iz kuće: Bivša zadrugarka vrijeđa fanove, oni joj uplaćuju novac!

Marijana Zonjić krenula je stopama svoje najbolje drugarice Dalile Dragojević i na dobrom je putu da je ugrozi po zaradi na Tiktoku. Kako Kurir Stars saznaje od izvora bliskog pjevačici i bivšoj zadrugarki, ona je u posljednjih nekoliko nedjelja odbila i nekoliko tezgi, jer želi da što više vremena provodi u stanu, snimajući se uživo za ovu platformu.

– Marijana u posljednje vrijeme odlično zarađuje od Tiktoka. Lakše joj je da sjedi kod kuće i da snima lajvove, a i od ove platforme više prihoduje mjesečno nego od pjevanja. Ona je prošle nedjelje za pet sati snimanja uživo od poklona od fanova zaradila 1.800 eura. Tog dana je bila jako nervozna, pa čak i vrlo neprijatna prema fanovima. Mnoge od njih je vrijeđala, s mnogima se i svađala. Njima je to bilo očigledno zanimljivo, pa su joj slali giftove u velikom broju. Napravila je plan, pa tako preko nedjelje sjedi kod kuće i snima se od ranog jutra i od toga joj ležu pare na račun. Inače, Zonjićeva zarađuje mjesečno više na Tiktoku nego neke druge javne ličnosti na Onli fansu – završava izvor.

Pored Marijane i Dalile, koja je nedavno od ove mreže za nedjelju dana zaradila 15.000 eura, o čemu smo već pisali, velike sume prihoduju i Kristijan Golubović, dok je Marko Janjušević Janjuš odustao od snimanja.

Kristijan se uživo snima više sati dnevno, a njegova vjerenica Kristina Spalević je govorila kako Golubović za tri mjeseca od Tiktoka inkasira čak 50.000 eura.

– Kristijan je 2. septembra 2022. zaradio 3.838 dolara za samo jedan dan preko Tiktoka. Evo dokaza zato što govore da prosi i da nema hljeba da jede. Ja vam kažem da je Kristijan uzeo sigurno 50.000 eura za tri mjeseca na Tiktoku – rekla je Kristina i to dokazala printskrinom bankovnog računa.

Nakon toga je rekla i kako taj novac ljudi podižu.

– Odeš u bilo koju banku i potrebno je tri do četiri dana da biste podigli taj novac. Takođe ne uzimaju proviziju – rekla je tada Kristina.

Za razliku od njih, Janjuš je takođe pokušao da se probije na Tiktoku, pa je jedno vrijeme svakodnevno snimao lajvove, ali pošto nije uspio da privuče veću pažnju, njegova zarada nije bila ni približna očekivanoj, pa se on ubrzo povukao sa ove platforme i vratio u rijaliti “Zadruga”, koji ga je i proslavio. Tamo zarađuje više para nego na društvenoj mreži.

ekskluziva.ba