Početna Rijaliti Kakvi foliranti, ispalili su se maksimalno: Tajni razgovor Ane i Zvezdana, afera...

Kakvi foliranti, ispalili su se maksimalno: Tajni razgovor Ane i Zvezdana, afera sa Anđelom je dio dogovora? (Video)

Zvezdan Slavnić pokrenuo je lavinu reakcija i sumnji da je sa bivšom Anom Ćurčić imao dogovor za sva dešavanja u Zadruzi.

Pravi haos nastao je kada je Ana Ćurčić ušla u Zadrugu, spremna da se suoči i obračuna sa svojom bivšim nevjenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem i njegovom ljubavnicom Anđelom Đuričić zbog koje ju je i ostavio.

Već tri dana strasti se ne smiruju, a Zvezdan je prethodne večeri ronio suze i molio bivšu za oproštaj. Ni ona nije uspjela da ostane u potpunosti imuna na njegove suze, te je i sama zaplakala. Međutim, mnogima je zasmetala jedna Zvezdanova rečenica koja je u javnosti probudila sumnju da su njih dvoje u dogovoru i da sve rade smišljeno.

“Jesam li dobro skočio?”, pitao je Slavnić aludirajući na iskakanje kroz prozor. “Ha?”, pitala je Ana “Jesam li dobro skočio?”, ponovio je, a Ana e nasmijala: “Kaskaderski.”

Video koji kruži društvenim mrežama izazvao je veliku polemiku u javnosti.

“Pa za lijepu cifru rade! Mene jedino zanima kako će produkcija da izvuče od njih obećane honorare? Da li je “gospođa” uzela pare unaprijed?”, “Vidite ljudi kakvi foliranti”, samo su neki od komentara.

ekskluziva.ba