Početna Showbiz Gudeljova majka i sestra žale što im Sanja Vučić nije snajka, na...

Gudeljova majka i sestra žale što im Sanja Vučić nije snajka, na Cecinu kćerku neće ni da pomisle!

Netrpeljivost ženskog dijela porodice Gudelj prema Anastasiji Ražnatović i dalje traje! Najnovija dešavanja u Španiji samo pokazuju da rasplet ovog sukoba nije ni na vidiku, iako se kćerka Svetlane Cece Ražnatović u javnosti svim silama trudi da pokaže drugačije.

Kako Kurir Stars saznaje od dobroobaviještenog izvora, Olivera i Vanja Gudelj još uvijek su protiv Nemanjine veze sa Anastasijom i svim srcem navijaju da se on pomiri sa svojom bivšom djevojkom Sanjom Vučić, koju obožavaju. Da su njihovi odnosi i dalje odlični, uprkos raskidu, moglo se zaključiti i prošlog vikenda, a povod je bio Oliverin rođendan.

Naime, Sanja je javno uputila čestitku majci svog bivšeg dečka i ostavila komentar ispod Vanjine fotografije kojom je ona majci izjavila ljubav povodom rođendana. Za razliku od Sanje, Anastasijina čestitka je izostala, pa na Instagramu nismo mogli da vidimo da je pjevačica u subotu uputila neku lijepu riječ majci svog dečka, što su svi očekivali, s obzirom na to da ona priča kako je u fantastičnim odnosima s njom.

– Nemanjina majka Olivera je u subotu slavila rođendan. Čestitke su stizala sa svih strana: od porodice, prijatelja i fanova. Ona je sve poruke koje je dobila podijelila s pratiocima na svom storiju, ali je poruka od Anastasije izostala. Ražnatovićka se nijednom riječju nije oglasila na mrežama, što je sve šokiralo, posebno ako se ima u vidu da ona priča da je između njih sve u redu. Nisu se ni vidjele tog dana, iako je i Anastasija trenutno u Španiji.

Ipak, jedna čestitka se posebno izdvojila, a to je ona koju je uputila Sanja Vučić. Ona je ispod fotografije koju je objavila Vanja u komentarima ostavila zaljubljene emotikone i srca, uz kratku poruku: “Schatjes” (duše, ljubavi, drage, prim. aut.). To samo pokazuje da njih dvije i dalje obožavaju svoju nesuđenu snajku Sanju i da svim srcem žele da se Nemanja pomiri s njom. One to nikad nisu ni krile, a poznato je i da obe na Instagramu i dalje prate bivšu “uraganku”, dok su Anastasiju odavno otpratile – priča izvor.

Iako je Nemanjin otac Nebojša nedavno pokušao da pomiri suprugu i kćerku sa Anastasijom, ta misija se ipak pokazala kao bezuspješna, a još jedan dokaz za to je i fudbalska utakmica u Sevilji, kojoj su, baš na Oliverin rođendan, prisustvovale i Vanja i Anastasija.

Podsjetimo, Kurir je već pisao o haosu koji je nastao između Gudeljevih i Anastasije na fudbalskom prvenstvu u Kataru, ali i odbijanju ove porodice da dođu na proslavu Sv. Nikole u porodičnu kuću Ražnatovića na Dedinju.

ekskluziva.ba