Početna Rijaliti Dva lava na kapiji, fasada u boji nara: Ovo je kuća u...

Dva lava na kapiji, fasada u boji nara: Ovo je kuća u Herceg Novom u kojoj je odrasla Anđela!

Anđela Đuričić, od omiljene smjerne djevojke, preko noći postala je najomraženija osoba u Bijeloj kući zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem, koji je javno ostavio suprugu Anu Ćurčić zbog nje.

Lijepu Anđu iz Crne Gore javnost je upoznala u petoj sezoni rijalitija “Zadruga”. Ona je privukla veliku pažnju svojim ulaskom, i trenutno važi za jednu od najatraktivnijih učesnica, iako se o njenom životu zapravo malo zna.

Na mreži se pojavio snimak Anđeline porodične kuće u kojoj je odrasla.

Kuća je veoma prostrana, dvospratna i moderna. Fasada kuće je boje nara, a udobno je smještena na samoj obali Jadranskog mora. Cijelu kuću obavija masivna ograda od kamena, a poseban ukras su gipsani lavovi na ulazu.

Nekada je u prizemlju postojala prodavnica, koja je bila neko vrijeme izvor prihoda porodici, a danas se izdaje kao smještaj turistima. Komšije tvrde da oni od toga vrlo fino žive.

Podsjetimo, kako je Kurir Stars saznao, prijatelji s kojima je išla u školu ne mogu da vjeruju da je to ona Anđela s kojom su dijelili klupu u Srednjoškolskom centru “Ivan Goran Kovačić” na Savini.

– Ovo nije Anđela koju sam ja poznavala. U šoku sam ne samo ja, već svi koji smo je poznavali. Ona je bila povučena. Smjerna djevojka. Tiha, mirna i čedna. Bila sam iznenađena kada se prvi put pojavila u “Zadruzi”. Ne znam ni kako je stigla do rijalitija. A ovo što je uradila sa starijim muškarcem, još pri tome robijašem, nikako ne mogu da shvatim – rekla je za Kurir drugarica s kojom je išla u školu.

ekskluziva.ba