Početna Rijaliti ZADUŽIO SE 700.000 I NESTAO: Isplivao prljav veš Slavnića! Evo sa kim...

ZADUŽIO SE 700.000 I NESTAO: Isplivao prljav veš Slavnića! Evo sa kim je Zvezdan još varao Anu?

Šok nad šokovima!

Nakon što je Zvezdan Slavnić prevario dugogodišnju bivšu devojku Anu Ćurčić sa zadrugarkom Anđelom Đuričić, počeo je da isplivava prljav veš u spoljnjem svijetu, piše Blic.

Kako navodi izvor, sinu slavnog sportiste Moke Slavnića, nije prvi put da ima drugu. Zvezdan Slavnić navodno je ranije varao Anu Ćurčić i u spoljnom svetu, sa radnicom kladionice, prenose mediji.

– Zvezdan kaže kako nikada nije prevario Anu, ali to je priča za publiku rijalitija. Ranije se neko vrijeme viđao sa radnicom jedne kladionice, gdje je kockao svaki dan. Jednog dana se zadužio 700.000 na aparatima i nikad se više nije vratio, niti se njoj javio – ispričao je izvor.

– Ana i on su kasnije zajedno odlazili u kladionicu i bili su jako neprijatni prema radnicima. Jednom prilikom je ona želela da odigra tiket, ali da operater sam nađe sve šifre mečeva, što je dečko odbio i ona je počela da histeriše. Požalila se Zvezdanu i on je dečka pljunuo…

Podsjetimo, Ana je nedavno postala takmičar rijaliti šou programa “Zadruga”. Ona je u rijaliti odlučila da uđe nakon što ju je suprug javno prevario sa mlađom učesnicom rijalitija Anđelom Đuričić.

– Mi smo se upoznali u prvom razredu srednje škole, kad je došao u odjeljenje, sjeo je pored mene, bila sam slatka. Onda mi je napisao mi je na ruci Zvezdan, ja sam to izbrisala, bilo mi je slatko. Kad smo krenuli da se muvamo, onda smo bili na večeri i on mi je ponovo na ruci napisao Zvezdan, tad smo imali 30 godina – ispričala je Ana nedavno, piše Srbija danas.

haber.ba