Početna Rijaliti TEŠKO PODNIJELI JAVNU BRUKU Bila čedna u školi, a otac od sramote...

TEŠKO PODNIJELI JAVNU BRUKU Bila čedna u školi, a otac od sramote sad ni u prodavnicu ne može: Drugarica Anđele Đuričić o bruci koju je priredila!

Anđela Đuričić, zadrugarka koju okrivljuju da je rasturila brak Zvezdanu Slavniću i Ani Đuričić, glavna je tema u rodnom Herceg Novom, gdje su svi redom iznenađeni i šokirani njenom vezom s bivšim robijašem, s kojem čak želi i da dobije dijete.

Kako Kurir Stars saznaje, prijatelji s kojima je išla u školu ne mogu da vjeruju da je to ona Anđela s kojom su dijelili klupu u Srednjoškolskom centru “Ivan Goran Kovačić” na Savini.

– Ovo nije Anđela koju sam ja poznavala. U šoku sam ne samo ja, već svi koji smo je poznavali. Ona je bila povučena. Smjerna djevojka. Tiha, mirna i čedna. Bila sam iznenađena kada se prvi put pojavila u “Zadruzi”. Ne znam ni kako je stigla do rijalitija. A ovo što je uradila sa starijim muškarcem, još pri tome robijašem, nikako ne mogu da shvatim – rekla je za Kurir drugarica s kojom je išla u školu.

Nije ona jedina koja ima isti dojam o Anđeli.

– Anđela je godinu starija od mene, ali sam je poznavala. Ona je bila skroz mirna, čak i stidljiva. Nije pravila nikakve skandale ili probleme. Svi smo, blago je rečeno, šokirani šta je uradila. Ne bih bila u njenoj koži kad se sretne s roditeljima – rekla je još jedna Novljanka koja nije htjela da joj se spominje ime.

Anđelini roditelji, kako smo i ranije pisali, otkako je njihova kćerka imala s.ks pred kamerama sa 22 godine starijim Zvezdanom, od bruke ne mogu da izađu na ulicu. U prodavnici gdje njen otac inače često dolazi u kupovinu kažu da od tog skandala više nijednom nije ušao u nju, piše Kurir.

– Čovjeka više jednostavno ne viđam otkako je mala napravila skandal. Ranije je dolazio često, fin čovjek, prijatan i kulturan, plati i ode. Čujem od pojedinih da su ljudi u šoku šta mala radi. Pričaju da je bruka, da se blamira. Narod priča svašta sad. Bogami, da su normalni, ne bi je pustili tamo, kakve jade je napravila – rekao je prodavac.

ekskluziva.ba