Početna Rijaliti “Bili su gradski par, plijenili su!” Anabela otkrila detalje iz života Ane...

“Bili su gradski par, plijenili su!” Anabela otkrila detalje iz života Ane i Zvezdana – Ovo malo ko zna

Prisjetila se ljubavi koja je obilježila beogradski asfalt.

Anabela Atijas, popularna pevačica i bivša zadrugarka, prokomentarisala je ulazak Ane Ćurčić u “Zadrugu 6”, kao i čitav odnos koji se dešava na relaciji Slavnić-Đuričić-Ćurčić.

Takođe, dotakla se i pokojne Ksenije Pajčin, te otkrila kako je pamti i to još iz vremena kada se zabavljala sa Slavnićem.

– Ispratila sam njen ulazak, interesovalo me je, vidim da se radi o pametnoj, zreloj ženi, lavici, navijam za nju u svakom slučaju, trebalo je da uđe i učini nešto za sebe kad je već dovedena pred svršen čin. Svako se zauzeo za sebe, zašto ne bi i ona. Ona je žena iz naroda, nije joj bilo lako da podnosi ovo, svaka joj čast, sve pohvale za držanje – rekla je Anabela.

– Ja se Zvezdana sjećam kao dečka pokojne Ksenije. Oni su bili gradski par, plijenili su, voljeli su ih ljudi, koliko se sjećam bili su prelijepi zajedno. Bila je neka posebna ljubav, mislim da je to bila njena prva velika ljubav, pričale smo nas dvije. Jako sam je voljela, bila je dobar čovek, bila je spremna da skoči za sve u vatru, niko nije zaslužio da završi na taj način. Ona je bila vanzemaljska, bila je posebna zaista – zaključila je Anabela Atijas, piše Srbija danas.

HABER.BA