Početna Showbiz Porodica transrodne pjevačice se pojavila u Zvezdama Granda, otac poručio: Navijamo za...

Porodica transrodne pjevačice se pojavila u Zvezdama Granda, otac poručio: Navijamo za našeg čovjeka

Transrodna takmičarka Alina Juhart iz Slovenije izazvala je veliku pažnju javnosti u “Zvezda Granda”, pa je cijeli region danima brujao o transrodnoj pjevačici koja se pojavila u popularnom šou.

Alina je na sceni zablistala u elegantnoj haljini sa visokim potpeticama, a sve je upotpunila prirodnom šminkom i tako pobrala sve komplimente.

Prvi put javnosti se predstavila i njena porodica, otac, brat, snaha i bratić koji su joj najveća životna podrška.

– Pozdravljam vas sve, znam da je teško, ali navijamo za našeg čovjeka. Mi se nadamo da će proći u treći krug, navijamo, ali joj najviše u životu želimo zdravlje, sreću i ljubav – poručio je Alinin tata sa suzama u očima.

Žiri često ima prepirke i nesuglasice oko takmičara, a su ove subote svi bili saglasni u jednom mišljenju, da je Alina podbacila zbog priče i svega šta se dešavalo oko nje i da joj je to stvorilo teret koji nije mogla da iznese do kraja.

– Ovaj par mi uopšte nije prijao u ovom trenutku. Alina, sve pohvale za tebe kada je u pitanju ponašanje na sceni, ples, svjetlo, kamere. Pjevanje u ovom momentu nije bilo dobro, ne kažem da je bila katastrofa, bila si u intonaciji, ali imajući u vidu kakve kandidate imamo, morala bi da vježbaš mnogo. To ne znači da nećeš biti bolja u narednom krugu. Sa druge strane Kenane, ovo mi je bilo preagresivno, do te mjere agresivno da nije bilo lijepo. Sam si sebi dao penal bez golmana – rekla je Marija.

– Alina, i sama si potvrdila da te je sve ovo malo ponijelo, ali da si malo više vježbala i radila bilo bi bolje. Imam osjećaj da si malo lijena kada je vježbanje u pitanju – rekla je Ana, a ona je odmah odgovorila:

– Ja iskreno imam problem sa akcetovanjem riječi, uzela sam čak i logopeda da ispravljam greške – izjavila je takmičarka, a Ana je nastavila:

– Nemoj da se opterećuješ oko toga, uzmi logopeda i vježbaj, ali moraš da mjenjaš repertoar, da tražiš fazon i fora pjesme da bi nas zabavila i da dobijaš glasove od nas. Ti ne možeš da pjevaš pjesme Milice Pavlović ili ovu drugu.

Izvor: Grandonline