Početna Showbiz Napustiću emisiju, muka mi je: Bosanac bijesan kao ris!

Napustiću emisiju, muka mi je: Bosanac bijesan kao ris!

U duelu su se borili sedamnaestogodišnji momak Petar Bulatović čiji je mentor Ceca Ražnatović i Dea Danilović iz Bosančevog tima.

Dvadesetpetogodišnja djevojka iz Crne Gore ovoga puta imala je manje sreće izborivši se za samo tri glasa, dok je Bulatović osvojio pet glasova podrške.

– Ovdje osjećam, biće krvi do koljena – zaključio je Popović i prije nego što je žiri dao svoj sud.

Članovi žirija, ali i sam Saša se zbunio s obzirom da nisu mogli da se sjete kako je Dea završila baš u timu Bosanca.

– Vi ste tako odlučili da budem kod njega – rekla je takmičarka Saši.

– Smatram da je Petru apsolutno mjesto u sljedećem krugu i po mom skromnom mišljenju si pjevao za šest glasova. Prva pjesma ti je bila bez greška, ali svejedno ovakvo pjevanje, ponašanje, energijica, sve je na mjestu za drugi krug – bilo je mišljenje Marije Šerifović.

Sa njenim mišljenjem se Popović odmah usaglasio, ali i priznao da mu je mnogo žao što Cecin kandidat nije dobio svih šest glasova jer mu je želja bila da izađe na scenu i prošeta svoju mini suknju. To je izazvalo lavinu smijeha, a Svetlana je riješila da izađe na scenu bez obzira na broj glasova i izgrli mladog Crnogorca.

– E toliko favorizuješ da ću sada da napustim emisiju, odem do toaleta jer mi je već muka od tvog favorizovanja! – bunio se Boske nakon što je Sale priznao da je takmičar zaslužio svih šest glasova.

S obzirom da samo Mili nije dao glas Cecinom kandidatu svi su jedva čekali da čuju njegovo objašnjenje.

– Ti ćeš sigurno da ideš dalje i sigurno si potencijal, ali samo u odnosu na one takmičare koji izađu i razvale nas. Ti si sad u procesu građenja i sa Cecom ćeš da napreduješ. Mnogo falša, nema energije – objasnio je Mili, dok je Sale tvrdio da nije u pravu.

Međutim, za razliku od Milije, Ana Bekuta je tvrdila da je uporno pokušavala da nađe neku grešku Petru, ali u tome nije uspjela.

– Zvuči amaterski! – dobacio je Mili, dok je Ceca žustro branila svog kandidata.

– Ma šta zvuči amaterski?! Ajde mu ti pokuži intonaciju, nisi dao adekvatne razloge! On ima samo sedamnaest godina! Nisi u pravu i priznaj kad si pogriješio, ja kad pogriješim kažem! – bunila se Ceca.

Zbog cijele ove rasprave Viki Miljković je predočila Saši da u žiriju postoje klanovi, tvrdeći da je Bekuta to svojim potezom i pokazala budući da je dala glas Bosančevoj takmičarki, iako nije zaslužen.

– Anino obrazloženje da će uvijek glasati za Bosančeve kandidate je apsolutno u suprotnosti sa propizicijama „Zvezda Granda“- rekao je Saša, nakon čega je Bosanac izašao na scenu.

– Čekajte da pokažem nove patike. Bila si odlična, mrze nas, zato si ispala! Šalim se, nju je trema pojela, vježbala je toliko da mi se na glavu popela – rekao je Stojković Dei.

Nakon svađe uslijedila je Sašina dilema da li da je pusti u baraž, a na nagovor Bosanca odlučio je da joj pruži još jednu šansu.

ekskluziva.ba