Početna Showbiz Oglasio se otac Anđelke Prpić: To je moje dijete, nisam je ja...

Oglasio se otac Anđelke Prpić: To je moje dijete, nisam je ja udavao

Nakon vijesti o njenoj trudnoći koja je nedavno odjeknula kao bomba, jedna od naših najšarmantnijih glumica, Anđelka Prpić nalazi se na neprestanoj meti komentara, te ne čudi što je i njena porodica u epicentru zbivanja.

Kako bi koji detalj više saznala o cjelokupnoj situaciji, ekipa emisije “Metar moga sela” uputila se u Požarevac, mjesto gdje živi otac Anđelke Prpić koji je pred kamerama Blic televizije sa ponosom govorio o svojoj kćerki.

– Evo sad stiže i drugo dijete, kao što znate – sa osmijehom je izjavio čovjek čiju Anđelka ima nesebičnu podršku.

– Ja je podržavam u svemu, to je moje dijete – rekao je otac Anđelke Prpić i dodao:

– Ja je nisam ni udavao. Da vam kažem, nije baš lako. Više moju suprugu pitaju nego mene – iskren je on o tome koliko im teško pada trenutna situacija oko kćerke i da li ih sugrađani pitaju o aktuelnoj situaciji u njenom životu.

Ekipa spomenute televizije razgovarala je takođe i sa glumičinom nastavnicom, tačnije razrednom starešinom, koja joj je predavala historiju.

– Volim to što ne dozvoljava da njen privatan život bude ono što nju vodi – kaže bivša razredna, a za emisiju je govorio i Dragi Ivić producent iz Centra za kulturu Požarevac.

– Anđelka je otvoren sistem, ona se ne krije niti ima razloga da se krije, živi svoj život – kaže Dragi Ivić, a koje još detalje o životu poznate glumice je iznio njen otac možete saznati u emisiji “Metar moga sela” na Blic televiziji koja se emituje u subotu.

Izvor: Blic