Početna Showbiz Duško Tošić u rodnom selu podigao vilu: Nekada živio u trošnoj kući,...

Duško Tošić u rodnom selu podigao vilu: Nekada živio u trošnoj kući, a sada majka uživa u bajci! (Foto)

Kuća Duška Tošića u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina, iz trošne kuće, pretvorila se u porodičnu vilu, a za sve to zaslužan je posvećen rad supruga Jelene Karleuše.

Duško Tošić danas ima sve što poželi, luksuznu vilu na Dedinju, skupocjeni automobil, ljetuje u najboljim hotelima, pa ipak, prave vrijednosti kojima su ga još kao dječaka roditelji učili, nije zaboravio, već se potrudio da ih sa suprugom Jelenom prenese na Atinu i Niku.

Rođen u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina, u porodici, koja je izuzev ljubavi imala malo toga, Duško Tošić odrastao je u teškim uslovima.

– Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dijete u razvoju veoma važno. Sad je veoma uspješan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu. Ja i moja supruga smo stari, živimo ovdje jer nam je lijepo.

– Priroda je oko nas, svjež i čist vazduh. Ništa nam ne fali, a voljeli bismo da nam unuke trče po dvorištu. Ne znate vi kako se Atina i Nika ovdje lijepo igraju – govorio je svojevremeno Duškov otac o odrastanju sina, koji je u internatu savladao sport od koga danas zarađuje milione.

Trošna kuća Duška Tošića, bila je dom ispunjen toplinom, ali su uslovi za život u njoj bili teški. Iz zahvalnosti Miloradu i Nikoleti, koji su ga podržali i pomogli mu da ostvari svoj san, Duško je kuću u kojoj je odrastao renovirao, i pretvorio u pravi porodični dom, ispunjen toplinom.

Ipak, zbog poslovnih obaveza koje on i Jelena imaju, danas u toj kući, većinu vremena sama provodi majka Duška Tošića, Nikoleta.

Izvor: Espreso