Početna Rijaliti Tara Simov trudna! Poslije silnih skandala objavila da čeka bebu: Četiri mjeseca...

Tara Simov trudna! Poslije silnih skandala objavila da čeka bebu: Četiri mjeseca smo se borili!

Nekadašnja učesnica Zadruge, Tara Simov objavila je da je u drugom stanju i pokazala partnera s kojim će dobiti prvo dijete.

O njenom blaženom stanju dosta se spekulisalo u proteklom periodu, a ona je sada konačno riješila da prekine medijsku ćutnju i javno objavi da čeka bebu sa svojim višemjesečnim dečkom Danilom.

“Iskreno, ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla… Ko me prati zna da sam se ja još prije par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najljepšu vijest na svijetu! Četiri mjeseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu!”, otkrila je Simova uz fotografiju na kojoj pozira s trudničkim stomakom.

“A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsrećnije dijete na svijetu! Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! Ljubavi, tebi hvala za sav trud i živce posljednji period i najsrećnija sam što si baš TI taj! A za samo nekoliko mjeseci, cijeli svijet je naš, ti, bebče i ja!”, poručila je Tara na Instagramu.

Podsjetimo, bivša učesnica Zadruge Tara Simov, koja je ostala upamćena po skandaloznoj rijaliti vezi sa Nenadom Aleksićem Ša, koji se zbog te prevare razveo od supruge Ivane Aleksić.

ekskluziva.ba