Početna Rijaliti “IRITIRAM VAS JER SAM FINA” Anđela prekršila svako obećanje – akcijala sa...

“IRITIRAM VAS JER SAM FINA” Anđela prekršila svako obećanje – akcijala sa zauzetim, pokazala nago tijelo, a ovako je nekad govorila

Anđela Đuričić je “kupila” simpatije u petoj sezoni “Zadruge” širokog auditorijuma, svojim smernim ponašanjem, vaspitanjem i finoćom, kao i lepotom kojom pleni. Međutim, u ovoj sezoni pokazala je znatno drugi profil ponašanja, sličan onom, koje je oštro kritikovala.

Naime, Anđela je ove sezone ušla u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem i tako naišla na žestoku osudu, što publike, što takmičara. Đuričićeva je uradila sve ono za šta je osuđivala svoje nekadašnje cimerke – uništila jedan brak, imala intimne odnose pred kamerema, a nedavno se i presvlačila tako da su joj sevnule grudi, o čemu je prošle sezone pazila.

Internetom kruže Anđelini stariji klipovi, gde ona osuđuje svoje cimerke. Anđela je tada odgovorila na prozivke da se folirala 10 meseci i da zapravo nije toliko smerna.

– Pozdrav za ljude koji pričaju da se foliram, želim da se oni foliraju tako u životu, da provedu ovako provedu 10 meseci, verujem da bi im roditelji bili ponosni, kao što su i na mene. Nikada se nisam skinula i nikada se neću gola skinuti, odmah da se obratim. Smatram da sam bila pristojna, nisam dozvolila da se neke stvari vide. Meni se nije desilo, to tvrdim. Ja sam pristojna, fina i žao mi je što vas iritiram zbog toga – poručila je Anđela letos.

Kurir.rs/Pink