Početna Rijaliti HITNA DISKVALIFIKACIJA! Žestoka kazna zbog kršenja ugovora!?

HITNA DISKVALIFIKACIJA! Žestoka kazna zbog kršenja ugovora!?

Iako se spekulisalo i ranije da Kulićeva ima mobilni, sada je isplivao i jasan dokaz.

Marija Kulić je ušla pod posebnim uslovima u šestu sezonu najgledanijeg rijalitija. Ona boravi u posebnom apartmanu sa malim Željkom i dobila je nekoliko privilegija u odnosu na druge zadrugare, a ta prava su joj garantovana ugovorom, ali i, kako se spekuliše, poštovanjem koje je stekla kod čelnika zbog svog dobrog ponašanja i saradnje sa televizijom Pink.

Obožavaoci Zavruge spekulišu i dosta o tome da navodno Kulićeva kod sebe ima mobilni telefon, koji čuva u apartmanu. Dok jedni tvrde da je to nemoguće, drugi nagađaju da to može biti dio posebnog statusa koji ima Marija kao legenda rijalitija, piše Srbija danas.

O ovome ne spekulišu samo fanovi, nego i zadrugari. A izgleda da se Marija i sama odala u decembru prošle godine tokom svađe sa Ivanom Marinkovićem. Ona je Ivana tom prilikom pitala zašto nije navio alarm na telefonu kako bi se probudio na vrijeme da se vidi sa Željkom. Ivan je bio šokiran i tom prilikom je pitao odakle njemu telefon. Marija se tom prilikom šeretski nasmijala a fanovi su na osnovu njenog pitanja i osmijeha razvili teoriju po kojoj Marija ima mobilni telefon u apartmanu. I ako je tako, da li je to dio dogovora sa produkcijom ili je Nišlijka savremenu zabranjenu spravu unijela tajno i na sopstveni rizik. Mnogi su tada apelovali na njenu diskvalifikaciju.
Ipak, sada je isplivao opipljiviji dokaz da Marija ima mobilni telefon.

Naime, novinari imaju broj poznate Nišlijke, a preko aplikacija za dopisivanje kakvi su viber i whatsup, može se lako provjeriti kada je Marija bila onlajn.

Na njenom viber profilu se vidi da je popularna Makica bila onlajn 22. januara. Tako da je ovo dokaz da Marija ima telefon. Jedina druga opcija je da možda Siniša pretura i koristi Kulićkin telefon u Nišu.

Za slučaj da produkcija ovo ne zna, onda je Marija Kulić prekršila pravilo zbog kojeg može da bude i hitno diskalifikovana.

haber.ba