Početna Sport PONAŠANJE KOJE JE RAZBJESNILO APSOLUTNO SVE: Pogledajte cirkus u režiji selektora Hrvatske,...

PONAŠANJE KOJE JE RAZBJESNILO APSOLUTNO SVE: Pogledajte cirkus u režiji selektora Hrvatske, traži se momentalna ostavka (VIDEO)

Pobjedom Danske nad Egiptom rezultatom rukometna reprezentacija Hrvatske i zvanično je ostala bez plasmana u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Hrvatima je za prolaz dalje trebala ubjedljiva pobjeda Egipta, no svima je bilo jasno da do nje neće doći te su se mnogi i prije utakmice pomirili sa situacijom.

Ipak, selektor Kauboja Hrvoje Horvat odlučio je svojim ponašanjem nakon utakmice protiv Bahreina dodati so na ranu navijačima i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti.

Naime, Horvat je nakon utakmice stao pred kamere RTL-a kako bi razgovarao sa novinarkom, a sve je kulminiralo nakon što mu je ona postavila pitanje o tome da li će podnijeti ostavku i ima li podršku čelnika Rukometnog saveza Hrvatske.

Horvat je umjesto odgovora samo otvarao usta i doslovno ismijavao voditeljsku i javnost, a onda poručio: “Šta je bilo, greška neka? Odgovorio sam”.

Njegov bizarni intervju razbjesnio je hrvatsku javnost i mnogi smatraju da zbog ovakvog ponašanja definitivno treba dobiti otkaz.

Novi.ba