Početna Showbiz Htjeli su da me ub.ju! Tamara Đurić: Sve to zbog Veljinog grama...

Htjeli su da me ub.ju! Tamara Đurić: Sve to zbog Veljinog grama k.kaina? Rekao mi je mi ćemo j….. i tebe i tvog vjerenika!

Veljko Belivuk (36), zvani Velja Nevolja, optužen je za svirepe zločine, nezapamćene na ovim prostorima, zbog čega mu se već uveliko sudi.

Naime, kako je Kurir već objavio, Belivukovi “nasljednici”, prijetili su po društvenim mrežama, pozivali navodne dužnike i vođe drugih navijačkih grupa da “se smire”.

Jedna od meta je bila i poznata starleta Tamara Đurić kojoj su u snimku koji je objavljen javnosti prijetili i tražili da vrati navodni dug Belivuku.

Starleta se u svom gostovanju u emisiji Sceniranje dotakla tog uznemirujućeg poziva.

– Ne znam ko mi je prijetio, neko me je zvao telefonom i to pustio u javnost. Rekao mi je mi ćemo j….. i tebe i tvog vjerenika, ub.ću te, zaklaću te. Pola nije izašlo – rekla je starleta.

Na pitanje voditeljke Ljiljane Stanišić da li je istina da je dugovala Velji Nevolji 200 eura, Tamara je ironično odgovorila:

– Jeste da, došla sam kod njega da kupim gram k.kaina. Kod glavnog n.rko-bosa u Srbiji – rekla je Tamara i istakla da nikada nije kupovala dr.gu, niti će.

Ona je potom otkrila da li je ovaj poziv prijavila policiji.

– Nisam prijavila to policiji jer nikada ništa nisam prijavljivala. Ljudi rješavaju ub.stva, a ja sad treba tamo da dođem i šta onda. Nisam ja ona luda maskota sa one televizije da se žalim šta mi ko piše. Meni kada bi neko otvorio Instagram, pa tu ima robije za 50 godina. Kada bih se ja stvarno osjetila ugroženo prijavila bih to – rekla je starleta i dodala:

– Ja ne dugujem novac Veljku Belivuku. Nikada nisam pozajmljivala novac, niti vršila pozajmice. Ne poznajem Veljka Belivuka i Marka Miljkovića lično. Danas vidim da se sve rasvjetljava i da ništa ne može nikome da promakne. Nažalost nije rasvijetljeno ko mi je digao automobil u vazduh, niti ko mi je prijetio, ali je možda policija shvatila da to nije dovoljno važno za istragu.

Izvor: Kurir