Početna Rijaliti Anđeli pravim dijete, ona je za kuću, sa Aleks želim s.ks kombinaciju:...

Anđeli pravim dijete, ona je za kuću, sa Aleks želim s.ks kombinaciju: Zvezdanu Slavniću žene služe za igru

Zvezdan Slavnić ponizio je Anđelu Đuričić kada se u jednom trenutku poljubio sa starletom Aleksandrom Nikolić, a kako ga je ona šutnula, brže-bolje se vratio Crnogorki koja je zbog njega pokušala da pobjegne iz rijalitija.

Da stvar bude još gora, Slavnić nije tu stao, već je javno rekao da redovno pokušava Anđeli da napravi dijete, dok sa Alek želi samo s.ks kombinaciju.

Naime, Zvezdanovo životinjsko ponašanje iznenadilo je sve zadrugare, budući da je doskoro moralisao, a sada se ponaša gore nego Filip Car. Tako je u toku jednog dana raskinuo s Anđelom, smuvao Aleks, a kada je shvatio da će Crnogorka nešto napraviti, a starleta još uvijek želi Cara, predomislio se i vratio Anđeli, koju neprestano omalovažava. Tako joj je saopštio da joj je napravio dijete, ali da, i pored toga, neće odustati od Nikolićke.

– Ne mogu da shvatim da ti nisam dovoljna i da hoćeš da ljubiš Aleksandru, koju nema ko nije. Šta je s tobom? Pogazila sam sebe, pljunula na svoje, spavala s tobom i ti mi ovo uradiš? – govorila mu je Anđela.

– Znaš da nisam hladne glave, nemoj uvertiru, ne mogu da slušam gluposti. Nerviraš me kad mi tako zvocaš. Aleks me pali od početka, ona mi je za kr.s-varijantu, a ti si za brak. Shvataš, glupačo, razliku? – šokirao je Zvezdan izjavom.

-Da li misliš da možeš da pričaš sa mnom otvoreno, da li misliš da, ako je samo ponašanje problem i ako to riješimo, da li stvarno želiš da budeš sa mnom ili možda želiš lakši način. Ne možeš da mi kažeš da bi nju. Je l’ si ti normalan, čovječe, šta je s tobom? – uporno mu je pričala Đuričićka.

– Ne bih sv.šio u tebe da ne želim nešto ozbiljno. Djeteta mi mog rođenog, moraš samo da znaš da se nisam igrao s tobom. Nikada ne bih išao na svoju štetu. To što sam uradio nije lijepo ni najmanje. Mićo, Anđela je za ljubav, za kuću, a Aleks je bezobrazna, ona me loži i uzbuđuje. Tako me gleda. Ona je djevojka za s.ks. Anđeli sam, bre, pravio dijete. Ono što imamo ona i ja neću imati s Aleksandrom. Ona je k..vinski rođena i ima to k..vinski u sebi, što mene opasno loži.

Nakon ovog razgovora Anđela je prešla preko svega, pa da stvar bude još gora, na Rajskom ostrvu pod ćebetom zadovoljila Zvezdana samo da bi ga zadržala. Poslije toga Slavnić joj je ponovo držao lekcije šta smije, šta ne, dok ga je ona pomno slušala.l

Kurir.rs/ Republika