Početna Rijaliti EKSKLUZIVNO! Ana otkrila da je Zvezdan varao i prije Anđele, pa priznala:...

EKSKLUZIVNO! Ana otkrila da je Zvezdan varao i prije Anđele, pa priznala: ‘Doživjela sam emotivni lom, još uvijek sam rovita’

U novom izdanju emisije “Premijera Vikend – Specijal”, reporter Nemanja Vujičić kao svog sagovornika imao je bivšu nevenčanu suprugu Zvezdana Slavnića, Anu, koju je Slavnić ostavio zbog Anđele Đuričić.

Nemam komentar. Njena stvar, njena život, mene ne zanima. Mene Anđela uopšte ne pogađa, ni Aleks ni bilo ko.

Da li ti ona deluje da se zaljubila u Zvezdana?

Opsesivno.

Da li se zaljubio u Aleks?

Sviđa se njemu Aleks, kratkog roka. Aleks mu se više sviđa, jer je Alekspotpuno druga energija. Velika je razlika da ja imam 46 godina i da ja ovako izgledam. Zato što sam ja jedna fatalna žena, mene nikada neće moći da zaboravi. Patiti? To je mala reč.

Čekala si ga godinama, kako si se tada osećala?

Ja sam žena borac, čuvala sam njegovu majku, to je žena koju ja poznajem od svoje 15 godine i žena kod koje sam išla na kafu kada pobegnem sa časa, da se ispričamo. Ja tu ženu volim bez obzira na to što je njegova majka, a pogotovo što je njegova majka.
Mislila si da će ti ovo čekanje najmanje pasti.

Naravno, verovala sam u nas. Verujem u ljubav i dalje, tek sad, naićiće onaj pravi.


Kako je izgledala vaša ljubav?

Jedna duša, dva tela. Mi smo se trista hiljada puta u toku odnosa zaljubili jedno u drugo. On je za mene bio moj muškarac, fatalan. Imao je mane naravno.

Da li je on imao još neku, tokom svih ovih godina, ili je ovo bio njegov put i da li si posumnjala u vašu ljubav?

Ja nikada nisam posumnjala u njegovu ljubav, posumnjala sam u svoju, a ako me pitaš da li me je prevario, ja ću sada ekskluzivno da ti kažem da jeste, saznala sam. Neke su mi se javile, devojke, nisu žene, jedna je žena. Bio je sa njima dok je bio sa mnom, čak neposredno pred Zadrugu. Meni se to negde javilo u glavi, ali je to velika greška.

Da li te sada više boli što je javno legao sa petom ženom ili što tebe žene sa kojima je bio pozivaju?

Ne boli to mene, to je sada još više otvaranje očiju. Više nisam ljuta. Ja sam doživela emotivni lom, još uvek sam rovita. Bavim se sobom, na sebe sam ljuta. Mi smo žene, pametnija bića, samo polako.


Je l’ ti je teško da slušaš pitanja?

Ja sam nesvesna da se meni ovo sada dešava.

Pink.rs