Početna Showbiz Došla sam kod Velje da kupim gram k.kaina: Ispovijest Tamare Đurić o...

Došla sam kod Velje da kupim gram k.kaina: Ispovijest Tamare Đurić o dugovima Belivuku i njegovom klanu, progovorila i o prijetnjama

Intrigantna starleta Tamara Đurić, prošle godine se našla u žiži interesovanja javnosti nakon što je na Tviteru objavljen snimak njenog razgovora sa nepoznatim momkom koji joj je tom prilikom prijetio, spominjući da Tamara navodno duguje novac Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja.

 

Tamara Đurić, koja je više puta dovođena u veze sa pripadnicima kriminalnog miljea, sada je po prvi put riješila da ogoli dušu, te je u emisiji “Sceniranje”, koja se emituje svake nedjelje u 20 časova na Kurir televiziji, voditeljki Ljiljani Stanišić odgovorila na mnoga pitanja koja su interesovala široki auditorijum.

Naime, starleta koja je nedavno okončala brak sa Nikolom Kačarevićem, osvrnula se na na ironičan način na natpise u novinama da je ozloglašenom kriminalcu Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja, dugovala pare.

– Meni su prijetili isti ti ljudi sa kojima sam kao sada u klanu. Niko nije osuđen, tako da ne znam ko mi je prijetio. Zvao me je telefonom i to pustio u javnost. Rekao mi je da će “j… i mene i mog vjerenika”, ub.ću te, zaklaću te… Pola nije izašlo – rekla je poznata starleta, koja je nedavno kćerkici Tamari proslavila drugi rođendan.

Na Ljiljino pitanje da li je istina da je dugovala Velji Nevolji 200 eura, Tamara je ironično odgovorila:

– Jeste da, došla sam kod njega da kupim gram k.kaina. Kod glavnog n.rko-bosa u Srbiji – rekla je Tamara i istakla da nikada nije kupovala dr.gu, niti će.

 

Stanišićeva je Tamaru takođe upitala i luskuznim vozilima u kojima je starleta često viđana, a na pitanje da li su kradena bijesna vozila koja koštaju i po nekoliko stotina hiljada eura Tamara kaže:

– Kako kradeni, taj automobil su mi 2018. godine oduzeli, provjerili i vratili. Da je auto bio ukraden, oni bi njega zadržali – rekla je popularna starleta koja navodi da nema ništa protiv provjera.

Izvor: Kurir