Početna Vijesti Prvo oglašavanje: Otac Anđele Đuričić bijesan kao ris nakon surovog raskida kćerke...

Prvo oglašavanje: Otac Anđele Đuričić bijesan kao ris nakon surovog raskida kćerke i bivšeg robijaša

Zvezdan Slavnić javno je ostavio svoju vanbračnu suprugu sa kojom je bio u vanbračnoj zajednici 15 godina, te je uplovio u vezu sa Anđelom Đuričić.

Naime, njih dvoje su posljednjih nekoliko dana ulazili u žestoke sukobe, a pokušavali su da ih rješavaju višesatnim razgovorima. Takođe, ono što je mnoge šokiralo jeste to što je Anđela tvrdila da neće imati ni poljubac sa njim, a kamoli intiman odnos u rijalitiju, a dogodilo se da se u dnevnom terminu prepustila strastima i pod svjetlima i kamerama imala se.s sa Slavnićem.

Mnogi zadrugari su je osudili zbog ovoga, jer je ona ta koja je osuđivala sve ljubavnice i djevojke koje su to radile, a zapravo se to i njoj desilo. Neretko je isticala da bi se udala za njega, čak mu i rodila djecu.

On je danas raskinuo sa njom, rekavši joj da mu je sve vrijeme bila igra i da se muva sa Aleks Nikolić, te je Anđela počela da roni suze, dok su je Jovana Tomić Matora i Lepi Mića smirivali.

Ovim povodom, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Anđelinim ocem, koji je bio vidno bijesan, te nam je samo kratko rekao.

– Nemam komentar – rekao je Anđelin otac i bijesno spustio slušalicu.

Podsjetimo, njihov odnos je podržala njihova drugarica u video čestitki za Novu godinu, te joj je i rekla da njena porodica podržava ovaj odnos.

Izvor: Pink.rs