Početna Showbiz Oženila se Zvezda Granda: Šerijatsko vjenčanje i svadba održani u krugu porodice!...

Oženila se Zvezda Granda: Šerijatsko vjenčanje i svadba održani u krugu porodice! (Foto)

Pred kraj prošle godine, 28. decembra na „ludi kamen“ stao je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Tarik Jašar (23) iz Sarajeva, a tek nedavno su dospjele fotke do medija sa ovog bitnog dana.

Pjevač se na vječnu ljubav zavjetovao svojoj dugogodišnjoj izabranici Šejli Hadrović, a bračnu zajednicu sklopili su po islamskim običajima.

Šerijatsko vjenčanje održano je u Sarajevu, dok je svadbeno veselje upriličeno samo za najuži krug porodice i kumova.

– Mladenci su željeli da se vjenčaju samo u krugu porodice. Bilo je baš lijepo i ugodno, nekako baš intimno i svečano. Šerijatsko vjenčanje bilo je u Sarajevu, nakon čega smo porodično otišli na ručak. Bilo je tako emotivno, bilo je i suza i smijeha, ma predivno – rekao je Tarikov tata Dino, inače nekadašnji učesnik „Nikad nije kasno“ i dodao da je sinovljevim izborom prezadovoljan.

– Sad imam novu ulogu svekra, a moja supruga svekrva i zbog toga sam jako srećan. Nadam se da ću uskoro biti i deda, to bi me baš obradovalo – istakao je Dino koji je za Grand podijelio i nekoliko fotografija sa svadbe.

Podsjetimo, Tarik se prvi put sa 17 godina pojavio u „Zvezdama Granda“, bio je kandidat Dare Bubamare ali ga je kako Saša Popović rekao pjevačica “ostavila na cjedilu“, te ga je preuzela Ana Bekuta.

– Malo me asocira na Dušana Svilara, ima nešto- rekao je tada Saša Popović, a Dara je odgovorila da je ljepši od Svirala.

Dogurao je do četvrtog kruga, ali je izgubio u duelu od Aleksandra Josifovskog. Ipak, uprkos rezultatu Tarik je oduševio članove žirija koji su smatrali da njegovo vrijeme tek dolazi.

– Ne znam da li si svjestan koliko si lijep, i kakav si gospodin i izrašćeš u ozbiljnog dasu. Mnogo vježbe ti je potrebno da zasijaš u sljedećem krugu- poručila mu je tada Jelena Karleuša.

Izvor: grand.nova.rs