Početna Vijesti Brajan je moje dijete ludo volio: Majka Ane Volš otkrila šta su...

Brajan je moje dijete ludo volio: Majka Ane Volš otkrila šta su njen zet i kćerka planirali u Beogradu!

Milanka Ljubičić (69), majka Ane Volš (39), rođene Beograđanke kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u gradu Kohasetu u Masačusetsu otkrila je da joj se kćerka samo nekoliko dana prije nestanka žalila da ima probleme sa suprugom Brajanom (46) oko djece. Ipak, i pored činjenice da je Brajan optužen za ubistvo njene kćerke, Milanka se i dalje nada da je Ana živa i da njen zet nije počinio gnusni zločin.

Po prvi put od nestanka kćerke, ali i objavljivanja vijesti da je njen zet optužen za ub.stvo Ane, Milanka govori o svemu što je prethodilo nestanku. Ona navodi da su joj sumnjive poruke koje joj je kćerka slala samo nekoliko dana prije nestanka u kojima je zahtijevala da odmah dođe u Vašington. I pored činjenice da je njen zet optužen za zločin, Milanka i dalje ne može da vjeruje da je moguće da je Brajan digao ruku na njenu kćerku.

„I njegova advokatica je saopštila takođe da nema nikakve zvanične potvrde za sumnje koje su protiv njega iznijete, a na sve to, ni mene kao njenu majku niko nije zvao. Sa druge strane, on da je počinio to djelo za koje ga navodno sumnjiče, pa da li bi zaista ostavio tu internet pretragu, da li zaista nije bio sposoban da prikrije dokaze?“, pita se Milanka.

Ističe da je dosta vremena provela pored zeta i kćerke, te da ne može da povjeruje u to da njegova ljubav prema Ani nije bila prava.

„On je moje dijete ludo volio. Jednom kada su bili u Srbiji zajedno, rekao mi je da ne zna da li bi mogao da funkcioniše bez nje. Volio je da dođe ovdje, obožavao je srpsku hranu, čak su planirali da kupe veći stan u Beogradu. Pa, on je i meni spasio život. Poslije svega toga, ja ne mogu da povjerujem da je on bio u stanju da digne ruku na Anu“, navodi Milanka.

Majka nestale Ane kaže da se čula sa starijom kćerkom, nakon suđenja.

„Čujem se sa starijom kćerkom svaki dan. Dolaze novinari i do nje, ali ni ona, kao ni ja, ne želimo da dajemo nikakve izjave jer sve informacije koje imamo, su iz medija i sa portala. Mi očekujemo neke zvanične informacije, a do tada ja prosto ne mogu da povjerujem da je sve ovo istina“, kaže Milanka i dodaje:

„Ja osjećam da će se moja kćerka odnekud pojaviti. Ana je uvijek bila nasmijana, raspoložena, vrijedna, svi je vole, nikada nije bila ljuta. Ali to isto važi i za mog zeta. Isto je takav. 16 mjeseci sam živjela sa njim pod istim krovom. Ja ne mogu da vjerujem u stvari koje objavljuju, to meni do mozga ne može da dođe“, kroz suze kaže majka Ane Volš.

Nakon svega što se dogodilo, Milanka danas kaže da ne može da prežali što se tog 25. decembra nije spakovala i otišla kod kćerke.

„Možda bi sada sve bilo drugačije. Ako je istina da je Brajan to učinio, možda se moja kćerka ne bi sada vodila kao nestala i bila bi sa svojom djecom“, ističe Milanka Ljubičić.

Podsjetimo, cijeli svijet potresao je nestanak Beograđanke Ane Volš kojoj se 1. januara gubi svaki trag. Njen nestanak prijavile su kolege 4. januara, dok je suprug Brajan 8. januara uhapšen. On je 17. januara optužen za ub.stvo supruge. Brajan Volš, koji je pred američkim tužiocima negirao krivicu za ub.stvo, ponovo će izaći pred sud 9. februara. Pretpostavlja se da će Brajan tada iznijeti i svoju odbranu.

Kurir.rs/Nova