Početna Vijesti Muž policajke koja je imala odnos sa šestoricom kolega na radnom mjestu...

Muž policajke koja je imala odnos sa šestoricom kolega na radnom mjestu pokušava spasiti brak

Veliki skandal koji je potresao policijsku upravu malog grada u Tenesiju, ali i svijet, ne čini se da je mnogo potresao policajku Megan Hol koja je zajedno sa četvoricom kolega izbačena s posla, prenosi Daily mail.

– Ne želim da pričam o tome, samo ću ići dalje i živjeti svoj život – izjavila je 26-godišnja Hol slegnuvši ramenima, u svom prvom javnom komentaru otkako je s.ks skandal šokirao javnost.

Oženjena Hol je imala odnos sa kolegama dok je bila na dužnosti, a imala je i trojke sa jednim od kolega policajca i njegovom ženom i skinula gornji dio bikinija na žurci u hidromasažnoj kadi.

Rekla da je u otvorenom braku

Ona je svojim kolegama rekla da je u “otvorenom braku“ i pokušala da u to uključi i svog muža, međutim, Džedida Hol koji je sin pastora nije htio da se upliće u takve afere i umjesto toga se suočio sa time da ga žena vara četiri godine, navodi se u internoj istrazi.

Daily mail je otkrio da se Džedidah (28), bivši čuvar parka u državnom parku sa magistarskom diplomom na državnom univerzitetu Tenesija, drži svoje žene i pokušava da riješi njihove probleme.

Bračni par Hol je zajedno još od studentskih dana i vjenčali su se u novembru 2018., a u martu prošle godine kupili su svoju prvu porodičnu kuću.

– Ne znam kako to radi, on je više muškarac od mene, ali pokušava da spasi svoj brak – rekao je šef Džedidaha Hola za Daily mail.

Odlučio da se povuče zbog skandala

Partin je naveo i da je Džedida bio na obuci za patrolu na autoputu Tenesija, ali je odlučio da se povuče zbog skandala u koji je uključena njegova supruga i umjesto toga se zaposlio kao zamjenik.

– Ponudio sam mu i pružio mu sve resurse koji su mu potrebni. I sve što kaže je – šerife, samo želim da radim za građane i volim to što radim. Ne odobravam ono što se dogodilo u policijskoj upravi La Vergne, ali Džedida sigurno nije prekršio nijedan zakon. On je ovdje žrtva. Nema mrlje u njegovom dosijeu. On radi fenomenalan, fenomenalan posao – dodao je Partin.

Džejson Kol, gradonačelnik malog gradića u Tenesiju La Vergnea sa 40.000 stanovnika, objavio je da je Hol otpuštena zajedno sa četiri policajca s kojima je navodno imala veze prošle godine dok je bila na dužnosti i van nje.

Još tri policajca su suspendovana bez plaće, dok će preostala 62 policajca koji rade u policijskoj stanici proći obaveznu preobuku u pravilima i propisima, naveo je gradonačelnik.

Izvor: Avaz