Početna Vijesti Majka Ane Volš u trenutku dok su Brajanu sudili za njeno ub.stvo:...

Majka Ane Volš u trenutku dok su Brajanu sudili za njeno ub.stvo: Ne vjerujem u to što navode!

Dok je trajalo suđenje Brajanu Volšu u Bostonu, koji se sumnjiči da je u.io pa raskomadao tijelo svoje supruge Beograđanke Ane Volš, ekipa Kurira je bila sa njenom majkom Milankom Ljubičić koja je vidno uzrujana zbog svega što se desilo njenoj kćerki.

Tužiteljka je pročitala kako su protiv Brajana, koji se sada tereti za ub.stvo i uklanjane tijela svoje supruge, prikupili dokaze. Prvo je navela šta je Brajan pretraživao na svom ajpedu 1. januara, iz sata u sat, a među linkovima su i sljedeći “Kada leš u raspadanju počinje da smrdi”, “Možeš li biti osuđen za ub.stvo bez tijela”, “Kako možeš da naslijediš nekog ko je nestao”…

Za to vrijeme Milanka Ljubičić je za Kurir rekla da ipak ne želi da komentariše to što se upravo dešava suđenje njenom zetu Brajan Volšu, ali da mu ipak i dalje vjeruje.

– Ne želim uopšte da komentarišem cijelu situaciju i ne vjerujem svemu što se navodi – kaže potresnim glasom Milanka za Kurir.

Tužiteljka je iznijela i sazanja o Brajanovom ponašanju 3. i 4. januara kada je pokupovao i kante za smeće, a na internetu razgledao kako soda bikarbona može da zamaskira miris tijela u raspadanju. Istražioci su u njegovom “volvu” zatekli oborena zadnja sjedišta i zadnji dio obložen najlonom, a pronašli su 10 kesa za đubre sa peškirima, tepisima, dijelom narukvice i odjeće Ane Volš.

ekskluziva.ba
.