Početna Vijesti Jelka okićena do pola, flašice za bebe s malo mlijeka: Prvi snimak...

Jelka okićena do pola, flašice za bebe s malo mlijeka: Prvi snimak kuće Volšovih unutra otkad Ane nema (Video)

BEOGRAD/BOSTON – Bostonska TV mreža Njuznejšn prikazala je u programu uživo ekskluzivne fotografije do kojih je došla a na kojima se vidi unutrašnjost kuće pokojne Ane i optuženog Brajana Volša koju su rentirali u komšiluku, u Kohasetu kod Bostona, pošto je njihova izgorjela.

Oni su u toj kući živjeli sa svoja tri sina – od dvije do 6 godina. Ana je radnim danima zbog posla u agenciji za nekretnine koristila kuću u Vašingtonu koju su posjedovali planiravši da se uskoro svi zajedno tamo skuće i presele.

Fotografije objavljene na TV snimku prikazuju turoban prizor – dopola okićenu novogodišnju jelku, prazničnu lampu ostavljenu na kuhinjskom stolu i ostavljenu flašicu za bebe s malo mlijeka.

Na snimku se vide i policijske trake ostale od uviđaja, na prednjim i zadnjim ulaznim vratima, kao i mrlje na unutrašnjim podrumskim vratima za koje su reporteri Njuznejšna rekli da potiču od uviđaja i spreja luminol kojim se ultraljubičastim svjetlom traže prani i ribani tragovi krvi. Riječ je upravo o podrumu u kojem je policija pronašla tragove krvi i krvav nož.

Američki mediji su prenijeli i da spomenuta kuća nije više mjesto zločina kao i da je neobično to što je sam Brajan dozvolio policiji da prečešlja cijelu kuću u kojoj na prvi pogled nije bilo ničeg neobičnog.

Luminol je bio taj koji je “otkrio” tragove krvi jer je kuća inače bila besprijekorno očišćena tako da se nijedan trag krvi nije vidio golim okom.

Iako je sve izgledalo normalno, detektivi su 4. januara zatražili da istraže kuću jer im je, kako se saznalo, Brajanovo ponašanje i držanje “bilo čudno” i to je bio okidač za odluku da cijelu kuću poprskaju luminolom koji je otkrio strašnu istinu.

U kući je u to vrijeme bio Brajan sa djecom, dadilja, i pas Volšovih, njemački ovčar Han.

Od dana kada je Brajan uhapšen, a djecu odvela socijalna služba, u kući nije pomjereno ništa, sve stoji kako je ostalo tog dana.

Podsjetimo, Volš je tvrdio da je Ana 1. januara u 6.10 ujutru napustila kuću da bi uhvatila avion za Vašington i da ju je tada posljednji put vidio. U policijskoj istrazi ispitana je i dadilja.

Kurir.rs/Newsnation