Početna Vijesti Da li je Brajan presudio supruzi da bi naslijedio njene milione: Otkrivena...

Da li je Brajan presudio supruzi da bi naslijedio njene milione: Otkrivena imovinska karta Ane Volš!

Ana Volš, koja je nestala 1. januara, a njen suprug Brajan je optužen za njeno ub.stvo, je posjedovala imovinu vrijednu 2,8 miliona dolara, saopštili su američki mediji. Ovo se nameće kao još jedan od mogućih motiva zbog čega je Brajan Volš ubio svoju suprugu, s obzirom na to da je utvrđeno da je guglao: “Koliko dugo treba da bi naslijedio nestalu osobu?”.

Ana Volš je u vrijeme svog nestanka prikupila portfelj imovine vrijedan 2,8 miliona dolara.

Brajan Volš optužen je za ub.stvo svoje supruge ove nedjelje, a na suđenju u Okružnom sudu Kvinsi u Masačusetsu u srijedu, otkriveno je da je guglao „koliko dugo će neko biti nestao da bi naslijedio“, između ostalih bolesnih pretraga.

Iako se navodilo da su zajedno sakupili kolekciju kuća i nekretnina za iznajmljivanje, zapisi koje je pregledao The Post pokazuju da su svi bili samo na njeno ime.

Ana Volš je bila povezana sa osam nekretnina u Vašingtonu, Merilendu i Masačusetsu od 2018. godine — četiri je prodala i četiri koje je posjedovala u trenutku kada je nestala, sa trenutnom tržišnom vrijednošću od 2,8 miliona dolara.

Ana je imala tri sina sa Brajanom, ona je izdržavala porodicu, putujući na posao u Vašington, gdje je radila kao agent za nekretnine.

U međuvremenu, Brajan je bio u kućnom pritvoru, nakon što je uhapšen 2018. godine zbog prevare. On je prodavao lažna umjetnička djela. U medijima su isplivale informacije i da je imao finansijskih problema, te je jasno da je porodicu izdržavala samo Ana.

Manje od nedjelju dana prije nego što je njen poslodavac prijavio nestanak, Ana je zaključila posao 29. decembra i prodala stan u Reveru. Nekretnina je prodata za 220.000 dolara – 60 odsto više od 137.000 dolara za koje ga je kupila 2020. godine.

Stanari tog stana, Majk i Mandi Silva, ranije su rekli za Post da osjećaju da su požurili da napuste imanje i da je prodat a da nisu bili propisno obaviješteni nakon što su ga iznajmili na četiri godine.

U martu je prodata kuća od milion dolara koju je imala u Masačusetsu i kupila je kuću u Vašingtonu u vrijednosti otprilike iste.

Kuća koju je imala u Kohasetu, gradu u kojem je živjela sa mužem i djecom, prodata je za 1,385 miliona dolara za manje od dva mjeseca na tržištu. Ima pet spavaćih soba i četiri kupatila i kupljena je 2020. godine za 800.000 dolara, pokazuju zapisi.

Činilo se da je tada iskoristila taj novac da kupi vilu za 1,3 miliona dolara. Kuća ima četiri spavaće sobe, dva puna kupatila, dva polu-kupatila i novouređenu kuhinju. Podaci pokazuju da je ona suvlasnica kuće sa investitorom, koji nije njen muž.

Podsjetimo, Ana Volš je nestala 1. januara, kada je prema priči Brajana Volša morala hitno u Vašington zbog posla. Utvrđeno je da se nikada nije ukrcala na let, kao i da je on bio zakazan za 3. januar. Brajan je uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage, a nakon 16 dana od njenog nestanka optužen je za ub.stvo supruge.

.ekskluziva.ba