Početna Showbiz Bio je tu UKP, 5 inspektora… Vuk Mob se oglasio poslije napada...

Bio je tu UKP, 5 inspektora… Vuk Mob se oglasio poslije napada satarom na njegovog druga

Reper Vuk Mob tvrdi da se on pojavio jutros u Urgentnom centru gdje je hitno dovezen njegov drug kog su nepoznati muškarci napali satarom i iskapili u jednom kafiću na Ceraku.

Kako je reper kazao, on je u trenutku krvavog pira bio na sasvim drugom mjestu, na jednom 18. rođendanu.

– Ja nisam ni bio tamo u tom kafiću u kojem je moj drug napadnut satarom. Bio sam na jednom 18. rođendanu kada sam saznao da je moj drug napadnut u kafiću na Ceraku. Odmah sam otišao, ali sam stigao dosta kasno i kafić je već bio zatvoren. Otišao sam u Urgentni centar i to je sve. Ne znam ko je mene povezao s tim – kazao je Vuk Mob, a na pitanje da li zna u kakvom je stanju njegov prijatelj kojeg su nepoznati muškarci napali satarom, reper je rekao:

– Ne znam, i dalje je u Urgentnom, sad to moram da provjerim. Objasnio je i zašto je bio u policiji:

– Kada sam otišao do Urgentnog uzeli su mi ličnu kartu jer je tamo bio UKP. Pet inspektora je bilo, deset ljudi iz UKP. Vratio sam se u kraj da vidim šta je bilo, ali tu su me uhvatili inspektori i krenuli su da me drljaju. Rekao sam im: “Ljudi, sa mnom nemate šta da pričate! I da znam neću vam reći.” I to je to!

Podsjetimo, policija je došla na mjesto zločina, ali kako se navodi, konobarice su počele da brišu krv sa poda, tvrdi izvor Kurira.

– U Urgentni centar odmah po prijemu izbodenih stigao je i poznati reper i rijaliti učesnik Vuk Mob, ali se još provjerava da li je bio svjedok ubadanja ili je samo došao da vidi u kakvom su stanju teško povrijeđeni koje možda poznaje od ranije – otkriva izvor Kurira.

Izvor: Kurir/Informer