Početna Rijaliti “SVE MI JE MOKRO…” Zvezdan se žalio Anđeli da se uneredio u...

“SVE MI JE MOKRO…” Zvezdan se žalio Anđeli da se uneredio u gaće, njena reakcija razbjesnila narod!

Potpuno neprimjereno.

Otkako je ušao u “Zadrugu 6” Zvezdan Slavnić važi za alfa mužjaka, te opasnog gradskog momka sa kodeksima. Ipak, veliku mrlju na svoj dotadašnji imidž stavio je kada je prevario nevjenčanu suprugu Anu, sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Javnost od tada Zvezdana gleda drugim očima, a vjerni fanovi “Zadruge” svakodnevno prate dešavanja u njihovoj turbulentnoj vezi i na društvenim mrežama objavljuju šta se dešava.

Gledaoci su ostali potpuno zatečeni jednim od poslednjih razgovora između Zvezdana i Anđele, a čak se povela polemika i o tome da Slavnić u 46. godini ima ozbiljnih problema sa prostatom, jer je, kako je objavljeno na stranici posvećenoj “Zadruzi”, mokrio u gaće.

Razgovor su započeli jer je Anđela iskomentarisala da Zvezdan troši previše vlažnih maramica.

– Da ti kažem nešto, ja idem mnogo puta u toalet… – započeo je Zvezdan da bi ga Anđela odmah prekinula jer ju je bilo sramota.

– Joj šuti, dobro, pa nećemo valjda sad o tome pričati. To je normalna stvar – pričala je ona dok se zapravo smijala, što su mnogi osudili i okarakterisali kao potpuno neprimjerenu reakciju.

– Ne, nije normalna stvar, ja kada idem u toalet brišem se dok sve ne bude… znači samo za toalet potrošim puno maramica. Druga stvar, ovo je sve mokro – rekao je Zvezdan pokazujući na svoj donji veš ispod trenerke.

Fanovi rijaliti su se odmah obrušili na Zvezdana, optužujući ga da mokri u gaće, a bilo je i onih koji smatraju da Slavnić možda ima neki medicinski problem, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

haber.ba