Početna Vijesti Ovako je Brajan reagovao na pitanje da li je Ani oduzeo život:...

Ovako je Brajan reagovao na pitanje da li je Ani oduzeo život: Koristio djetetov ajped da zametne tragove! (Video)

Brajan Volš (47) se na sudu izjasnio da nije kriv za ub.stvo supruge Ane Volš. Tužioci su iznijeli brdo dokaza protiv njega, uključujući desetine internet pretraga o ub.stvu i rasparčavanju tijela, ali i DNK tragove pronađene u kontejneru u blizini kuće njegove majke.

Volš je optužen da je Anu na smrt pretukao u podrumu njihove kuće u Kohasetu u Masačusetsu 1. januara u ranim jutarnjim satima. Tužioci tvrde da je narednih dana koristio iPad njihovog sina za Gugl izraze poput:

– 10 načina da se raskomada tijelo

– da li soda bikarbona čini da tijelo dobro miriše

– koliko dugo je neko nestao prije nego što možete da naslijedite?’

Tri dana prije nego što je Ana nestala, 27. decembra, Brajan je na Guglu tražio koja je “najbolja država za razvod za muškarca”.

– Umjesto da se razvede Brajan Volš je raskomadao Anu Volš i bacio njeno tijelo – rekli su tužioci u srijedu.

Otkrili su da je Anin i Brajanov DNK pronađen na krvlju umrljanoj odjeći pronađenoj u kontejneru u blizini kuće njene majke zajedno sa “Hunter” čizmama i “Prada” torbicom za koju je rekao da je nosila kada je nestala.

Na kratkom saslušanju odmahnuo je glavom i odbijena mu je kaucija. Brajan će se vratiti u sud 9. februara.

Volš je rekao policiji da je Anu posljednji put vidio u 6 ujutro 1. januara tvrdeći da je otišla na posao. Otkriveno je i da je u satima prije toga grozničavo istraživao kako da odloži tijelo i koliko dugo traje razgradnja.

(Kurir.rs/Dejli mejl)