Početna Vijesti Ova ogrlica Ane Volš šalje Brajana na doživotnu robiju: Nosila je svaki...

Ova ogrlica Ane Volš šalje Brajana na doživotnu robiju: Nosila je svaki dan, ključni dokaz u istrazi i ova torba

Brajan Volš (47) se jučer pred američkim Okružnim sudom izjasnio da nije kriv za smrt svoje supruge Ane Volš (38) rodom iz Beograda. Međutim, tužilaštvo je iznijelo neke od ključnih dokaza u istrazi među kojima je ogrlica sa Aninim DNK tragovima, a koja je nađena na deponiji zajedno sa njenom torbicom i krvavim rukavom!

– Detaljnim pretresom utvrđeno je da je dio džakova za smeće koje je bacio u međuvremenu spaljen, ali je na deponiji u blizini luksuznog kompleksa u kom živi njegova majka pronađeno 10 kesa za smeće, na kojima su tragovi krvi – navodi se u optužnici.

– U kesama su pronađeni i peškiri, dijelovi ogrlice Ane Volš, čizme, “prada” torba, dijelovi njene odjeće, kao i potvrda o kovid vakcinaciji na njeno ime, ali i sjekira – otkriveno je tokom čitanja optužnice.

Pronađena ogrlica je, po svemu sudeći, ona čuvenog italijanskog brenda koju Ana nije skidala posljednjih mjeseci, a torba marke “prada” o kojoj je Kurir već pisao da je Ana imala sa sobom kad je nestala.

Brajan Volš je optužen da je 1. januara u podrumu njihove porodične kuće u Kohasetu ubio, potom raskomadao svoju suprugu Anu Volš, a onda delove njenog tijela spakovao u kese za smeće i bacio.

Istražitelji su otkrili da je danima pokušavao da se na guglu, na tabletu svog sina, informiše kako da prikrije zločin.

– Najbolji način da se riješi tijela, da li može da bude optužen za ub.stvo ukoliko tijelo ne bude pronađeno, testera – najbolji alat za komadanje tijela, kako očistiti krv sa drvenog poda, šta se dešava kada se dijelovi tijela stave u amonijak, da li soda bikarbona može da utiče da tijelo miriše, kao i kako balzamovati tijelo – samo su neke od pretraga na guglu, koje je tražio Volš poslije misterioznog “nestanka” supruge.

Izvor: Kurir