Početna Showbiz Marija se odlučila na drastične promjene na sebi, ubrizgaće botoks, srediti zube,...

Marija se odlučila na drastične promjene na sebi, ubrizgaće botoks, srediti zube, nositi suknje

Marija Šerifović riješila je da se posveti svom izgledu u Novoj godini i da konačno sredi svoj fizički izgled.

Kako piše Star, osim što je već mjesecima na ozbiljnim dijetama, pjevačica je sada riješila da se pozabavi i svojim osmijehom. Ona će staviti fiksnu protezu koju će nositi dvije godine kako bi ispravila zube koji su krivi, a planira da promijeni i imidž pa se njena majka Verica nada da će Mara ponovo početi da nosi suknje.

“Pošto nemam gornje dvojke, a dole nemam druge jedinice… Da li da stavljam protezu i da ulazim u tu agoniju od dvije godine da bih ispravila zube”, zapitala se Marija javno a, kako piše Star, ona je već posjetila jednu privatnu stomatološku ordinaciju i uskoro ćemo je vidatí sa fiksnom protezom.

Osim kilaže i zuba, Marija planira da prihvati i savjet drugarice koja joj je rekla da je vrijeme da u čelo stavi botoks jer se mnogo mršti i bore su joj sve vidljivije.

“Marija je riješila da se posveti fizičkom izgledu, da li se zaljubila pa je sada zbog toga voljna da se proljepša ili je nešto drugo u pitanju ne znam, mnoge je iznenadila kada je rekla da će da sredi zube i da stavi botoks. Koliko znam, i stajling hoće da mijenja i da se oblači ženstvenije. Njena majka je baš sretna što je Marija odlučila da se pozabavi svojim izgledom, ali je i ona žena svjesna da to ne znači da će joj dovesti zeta u kuću”, otkriva izvor blizak Verici.

Prvi put u javnosti poslije incidenta: Marija Šerifović u društvu pjevačice za čiji su je razvod optužili!

Izvor: Kurir/Star