Početna Vijesti U kući Ane Volš nađene bilješke izlijepljene po zidovima: Poruke upućene Brajanu,...

U kući Ane Volš nađene bilješke izlijepljene po zidovima: Poruke upućene Brajanu, otkriveni novi detalji o mužu nestale Beograđanke

Na zidu porodične kuće nestale Beograđanke Ane (39) i njenog muža Brajana (47) Volša nađene su poruke ispisane na izgužvanom listu papira.

U bilješkama su riječi hvale na račun Brajana, prenose američki mediji.

– Brajane, dostojan si. Vrijedan si života koji živiš – stoji u jednoj od iškrabanih poruka upućenih Brajanu, koji je inače uhapšen nakon nestanka supruge Ane.

– Brajane, ja te samo volim. Ti si čovjek, prijatelj, otac. Tvoj humor, ljubav, mudrost, podrška, hrabrost su inspirativni. Vrijedan si svega – glasi još jedna poruka.

Volš je ranije išao na treninge lajf koučinga, koji propagiraju lojalnost, povjerenje, ljubav i saosjećanje. Učestvovao je u više od deset seansi koje su trajale više od 12 sati kao dio liderske grupe, dobivši nadimak “Glava i ramena” (po popularnom šamponu) zbog svoje kose i “kul” odnosa prema kolegama učesnicima.

Članovi su rekli da su šokirani naslovima o Aninom nestanku, opisujući Brajana kao na ljubaznog, predanog i prirodnog vođu, koji je na kraju dospio do “elitnog” programa za liderstvo organizacije.

– Priznajem vašu pažnju za detalje + vreme i otvorenost + ranjivost. Tako mi je drago da smo bili rame uz rame na ovom putovanju – još jedna je od bilješki nađenih u kući.

 

Pozitivna afirmacija je okačena na zid kod stepeništa, koje je vjerovatno vodilo u spavaću sobu.

Volš, majka trojice dječaka, posljednji put je viđena u ranim jutarnjim satima 1. januara, kada je trebalo da ode na lokalni aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington. Njena kompanija je prijavila njen nestanak policiji 4. januara, nakon što je, prema riječima branioca Brajana Volša, kontaktirao firmu i pitao gdje se Ana nalazi. Ali u danima između Aninog nestanka i prijave nestale osobe, Brajan Volš je navodno lagao o tome gdje se kretao. Brajan Volš je uhapšen i optužen za dovođenje u zabludu policijske istrage. Tokom pojavljivanja Brajana Volša na sudu u vezi sa optužbama, naloženo mu je da bude zadržan uz kauciju od 500.000 dolara u gotovini.

Izvor: Kurir