Početna Rijaliti Ovo je kuća koju je Milan Milošević kupio od zarade u Zadruzi:...

Ovo je kuća koju je Milan Milošević kupio od zarade u Zadruzi: Umjetnička djela, televizori u svakoj sobi…

Voditelj Zadruge Milan Milošević posljednjih dana u žiži je javnosti zbog iznenadnog raskida poslovne saradnje sa televizijom “Pink”, gdje je vodio nekoliko formata u sklopu rijaliti programa “Zadruga”.

Milošević se proslavio učešćem u prvoj sezoni Zadruge, nakon čega je postao član ružičaste televizije, gdje je proveo nekoliko godina.

Kako je i sam u nekoliko navrata naglašavao, svoju kuću u beogradskom naselju Alina kupio je upravo od zarade u Zadruzi. Prije nekoliko godina Milan je iskeširao nekoliko destina hiljada eura i kupio dvospratnu kuću u kojoj se uselio sa majkom.

Nakon obavljenog renoviranja, puno sitnica, umjetničkih djela i knjiga čine da nekretnina djeluje ušuškano, a televizor je u svakoj prostoriji.

Posebno je zanimljivo to što Milošević u kući ima čak dvije dnevne sobe, a zidovi kuće gotovo su “zatrpani” vrijednim umjetničkim djelima.

U spavaćoj sobi dominira veliki bračni krevet, dok lampe koje se nalaze po cijeloj kući atmosferu čine romantičnom.

– Iskren da budem, jedini kućni posao koji obavljam je slaganje i odlaganje garderobe jer to ne dozvoljavam nikome, a ostale poslove prepuštam drugima koji to umiju dosta stručnije i konciznije da obave. Ne usisavam, ne perem suđe, ne uključujem mašinu za veš, ne kuham, ne brišem prašinu i ne peglam. Sve sam vam rekao. Nekada sam sve to radio, međutim, sada je sve drugačije u mom životu. Vremena slobodnog imam toliko malo da bih ga trošio na te stvari – rekao je nedavno Milan u jednom intervju.

 

Voditelj kaže da toliko uživa u svom domu, da ne može da se odluči koji kutak mu je najdraži:

– Najviše vremena provodim u dnevnom boravku iskreno, jer tu se osjećam nekako domaćinski, ne znam to da opišem. Ovo je moja prva nekretnina u životu i dopuštam sebi malo tog hedonizma, a kojeg je dnevni boravak prepun. Uživam, prosto je. Omiljeni kutak nemam jer mi se dešava da dok odmaram u dnevnom boravku pomislim da mi je tu upravo tu najljepše, a onda se preselim u spavaću sobu i kažem sebi eh, ovdje mi je najljepše… Vjerujte mi da to isto činim i u kuhinji, kupatilu i garderoberu, a o dvorištu da ne pričam.

Izvor: Telegraf.rs