Početna Vijesti Ana je vuk u jagnjećoj koži i lažna osoba: Beograđanka bila menadžerka...

Ana je vuk u jagnjećoj koži i lažna osoba: Beograđanka bila menadžerka luksuzne zgrade, stanari otkrili kakav se skandal tu desio!

Ana Volš iz Masačusetsa, koja je nestala u noći između 31. decembra i 1. januara, bila je menadžerka luksuzne stambene zgrade u Vašingtonu u koju su se infliltrirali lažni federalni agenti, a stanovnici kažu da je skrivala informaciju o bizarnom slučaju.

Članovi zajednice stanara u zgradi Krosing u blizini Kapitola kažu da strahuju da će Arian Taherzadeh i Hajder Ali, koji su uhapšeni 6. aprila 2022. godine u spomenutom objektu, izbjeći da otkriju šta su sve radili dok su boravili u zgradi i da poslodavac Ane Volš krije od njih skandalozne detalje. Nestalu Beograđanku stanari zgrade su za “The Post” opisali kao veoma snažnu i tajanstvenu tokom rješavanja posljedica skandala nakon hapšenja Ariana i Hajdera. Ispričali su i da im je jednom prilikom rekla da ona nije Ana Volš kako bi izbjegla da odgovara na njihova pitanja vezana za slučaj hapšenja koji se desio 6. aprila prošle godine.

Inače, Arian se u avgustu prošle godine izjasnio krivim za nekoliko zločina koji uključuju zavjeru, nezakonito posjedovanje oružja i voajerstvo. Hajder se u oktobru izjasnio krivim za zavjeru, bankovnu prevaru i nezakonito posjedovanje oružja. Na mnoga pitanja nisu dobijeni odgovori, a koji se tiču ovog bizarnog slučaja. U zgradi, kojom je upravljala Ana Volš, oni su skladištili opremu, oružje, municiji i opremu za nadzor. Tokom tog perioda njih dvojica su se predstavljali kao specijalni agenti.

Jedna stanarka je izrazila strah što je jedan od muškaraca osuđen za voajerizam i pita se da li je i njen stan bio pod “prismotrom”. Kako je navela za strani medij, na to pitanje nije dobila odgovor. Ana Volš, majka troje djece, bila je menadžer zgrade u periodu kad je izbio skandal. Za sada, prema pisanju medija, ne postoji veza između njenog nestanka i slučaja lažnih agenata.

Jedan od stanara zgrade nije imao lijepe riječi za Beograđanku.

– Ona je vuk u jagnjećoj koži i veoma lažna osoba koja je čas bila moćna žena, a čas pitoma dok je pokušavala da smiri situaciju koja se desila u zgradi.

Kako stanar navodi, lagala je stanare i govorila im ono što je mislila da žele da čuju. U vrijeme nestanka bila je “na udaru” zahtjeva stanara da se provjeri bezbijednost zgrade.

Jedna sagovornica navela je da su stvari prilično nerazjašnjene iako se nestanak Ane Volš povezuje sa njenim suprugom Brajanom Volšom. Podsjetimo, on je Anin nestanak prijavio 4. januara, a 8. je uhapšen pod optužbom da je ometao policijsku istragu.

ekskluziva.ba