Početna Showbiz UŠLI SU NA INSTAGRAM DEJANOVE DJEVOJKE: Odmah su primijetili gdje ona radi

UŠLI SU NA INSTAGRAM DEJANOVE DJEVOJKE: Odmah su primijetili gdje ona radi

Bivši zadrugar Dejan Dragojević mjesec dana uživa u vezi sa atraktivnom crnkom, nakon što ga je bivša djevojka Aleksandra Nikolić prevarila u rijalitiju.

POVEZAN VIDEO:

Dejan je prvo krio djevojku sa kojom je u vezi, te je na svom Instagramu objavljivao samo fotografije na kojoj se vidi njena kosa. Međutim, za doček srpske Nove godine pojavio se sa svojom izabranicom u jednom prestoničkom klubu, gdje su se sve vrijeme grlili i ljubili.

Iako Dragojević i dalje krije njen identitet, Blic.rs ekipa saznala je da je riječ o dvadesetrogodišnjoj Jovani iz Gornjeg Milanovca. Inače, ona živi u Beogradu i radi kao frizerka u salonu Adama Adaktara.

Jovana nema mnogo pratioca na Instagramu, međutim, i te kako objavljuje aktraktivne fotografije.

Mnogi komentarišu da je Jovana sušta suprotnost u odnosu na Dejanovu bivšu ženu Dalilu Dragojević, kao i na Aleksandru Nikolić.

Dragojević je sada otkrio nove detalje veze sa atraktivnom crnkom, koju je upoznao u izlasku.

– Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično, pogotovo naš prvi susret… Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to… Mjesec dana smo u vezi, a imamo osjećaj kao da je 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno nevjerovatno da ovako nešto postoji… Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene – priznao je Dejan.

– Jesam, ja sam zaljubljen. Planiram da kad se razvedem, da se ponovo oženim. Devojka je prijavljena, radni staž, radi, nema internet. Ta djevojka je iz Beograda. Nije poznata javnosti. Niti prati rijaliti, niti čita, što je meni najbitnije, niti je interesuje moja slika u medijima. Upoznala je moju dušu i srce – pričao je on o Jovani.

(blic.rs)