Početna Showbiz Stidim se umjesto nje: Komšije dale svoj sud o trudnoći Anđelke Prpić:...

Stidim se umjesto nje: Komšije dale svoj sud o trudnoći Anđelke Prpić: Kako je nije sramota od bivšeg?!

Glumica Anđelka Prpić našla se u centru medijske pažnje nakon vijesti da je u drugom stanju, a da dijete čeka sa nekadašnjim dobrim prijateljem njenog bivšeg supruga Darija Prpića.

Harizmatična glumica uživa u trudnoći, a njen partner Marko Ž. i ona sa nestrpljenjem iščekuju da dijete dođe na svijet.

Komšije su sada prokomentarisale Anđelkinu situaciju i dok su neki hvali ovu glumicu, drugi su osuđivali njen izbor partnera.

– Stalno je u nekoj žurbi i juri kad je sretnem. Stvarno nisam zagledala u stomak, ali drago mi je ako je to tačno. Djeca su blagoslov i najljepši dar od Boga – kaže jedna starija komšinica iz ulaza u kojem živi Prpićeva.

U marketu koji se nalazi preko puta Anđelkine zgrade novinari su popričali sa dvije prodavačice koje su imale samo lijepe riječi upućene na njen račun.

– Dolazi kod nas da kupuje, većinom sama, ali viđamo je i sa sinom. Slatka je ona ženica baš. Uvijek je prijatna i nasmijana – rekla je jedna radnica, dok se druga nadovezuje:

– Pročitala sam na nekom portalu vijest da je trudna sa kumom. Iskreno ne vjerujem u to, ne djeluje mi kao žena koja bi završila u krevetu sa najboljim prijateljem bivšeg partnera. Nisam njen fan, ali je stvarno gotivim. Drago mi je kad dođe ovdje kod nas, unese neku vedrinu.

– Je l’ se šalite? Kakva sramota za jednu glumicu poput nje. Imao sam visoko mišljenje o njoj, obožavam da je gledam u serijama. Znam je iz viđenja. Iskreno šokiran sam i stidim se umjesto nje – oštro je osudio komšija iz kraja.

– Sretnem je ponekad tu kod ulaza javimo se jedno drugom i to je sve sto znam i imam da kažem o njoj. S kim spava to je njena stvar- poručio je momak koji Anđelku povremeno sreće u kraju.

– Ma mene ako pitate, sve te glumice i pjevačice su danas žene koje nemaju baš previše stida. Možeš misliti trudna sa drugom bivšeg muža. Kako je nije blam od bivšeg partnera? On je zaista divan čovjek. Ne znam kakvo je ovo vrijeme došlo zaista, u moje vrijeme zaista nije bilo baš ovako – istakao je ljutito još jedan njen komšija za “Blic”.

(Kurir.rs/Blic)