Početna Vijesti Ana me poljubila i rekla mi… Brajan Volš ispričao svoju verziju nestanka...

Ana me poljubila i rekla mi… Brajan Volš ispričao svoju verziju nestanka supruge, jedno je zaboravio, ali ne i policija

Nestanak Ane Volš (39), Beograđanke koja godinama živi u Masačusetsu, još je obavijen velom misterije, a njen suprug Brajan (46), koji je uhapšen zbog ometanja istrage, ispričao je policajcima kako je izgledao trenutak kada je njegova supruga navodno napustila kuću u Kohasetu.

Nestanak Ane Volš prijavio je Brajan 4. januara, kada su to učinile i kolege iz kolektiva u kome je radila Beograđanka.

Dan ranije sve bilo kako treba

Brajan je istražiteljima odmah ispričao šta se kobnog dana desilo. Bračni par je, prema njegovim riječima, 31. decembra proslavljao Novu godinu, a u gostima im je bio prijatelj koji ih je napustio nešto poslije 1 sat.

Ispričao je da ga je Ana tokom noći probudila, rekavši da mora da odleti u Vašington zbog hitne situacije koju ima na poslu.

„Rekao je da ga je poljubila za rastanak oko 6 ili 7 sati ujutro i rekla mu da se vrati na spavanje“, navode američki mediji.

Policija nije zaboravila da provjeri telefon

Brajan je istakao i da je to bio posljednji put kada je vidio suprugu.

Ono što je zasad izvjesno jeste da Ana kobnog dana nije uzela prevoz do aerodroma, niti je ikad sjela na let za Vašington. Štaviše, njen telefon je lociran dan kasnije, odnosno 2. januara, u krugu kuće u Kohasetu.

Upravo ove okolnosti bude sumnju, a oči istražitelja i javnosti fokusirane su na njenog supruga, zbog niza nelogičnosti u njegovim izjavama.

Podsjetimo, nestanak Ane Volš uznemirio je javnost u Srbiji i Americi. Njen suprug Brajan uhapšen je ubrzo nakon prijave njenog nestanka, i to zbog ometanja istrage.

Cijeli slučaj obavijen je velom misterije, počevši od činjenice da je Ana u mjesecima prije nestanka odlučila da rasproda imovinu, do toga da je njen suprug Brajan optužen za prodaju falsifikovanih slika Endija Vorhola.

(Kurir.rs/Nova)