Početna Rijaliti Zorica je zla baba, a Miljan najveće smeće ikada: Vjerenica Ivana Marinkovića...

Zorica je zla baba, a Miljan najveće smeće ikada: Vjerenica Ivana Marinkovića ponovo pobijesnila, žestoko udarila na zadrugare!

Ivana Marinkovića rasplakalo je pismo vjerenice Jelene Ilić, koje je dobio povodom krsne slave. Ona nije krila da je bijesna jer je Marinković tokom proslave novogodišnjih praznika poklekao pred svojim porokom – alkoholom, a sada se ponovo oglasila i osula žestoku paljbu po Zorici Marković i Miljanu Vrčareviću.

Naime, Jelena je u novom oglašavanju otkrila da Ivan i dalje nije shvatio poentu njene poruke, a nije štedjela komentare kada je riječ o zadrugarima na koje je mislila u samoj čestitki.

– Ne mogu da vjerujem, kao da sam pisala heroglifima. I dalje ne razumije poentu i poruku…Svi smo vidjeli ko ga je nudio pivom, Mikica, porodični čovjek koji drpa mlade djevojke za zadnjicu.

– Zlorka, zla baba, koja je zlo nad zlom, brani glavne aktere u rijalitiju, a sa strane pljuje sve redom, jednom prilikom je rekla za mene da sam bila u vezi sa nekim dedom, njemu iza leđa! Ja to zlo od babe u životu nisam upoznala i ne znam čemu potreba da izmišlja o meni, nisam uopšte u rijalitiju. Miljan Vračević, najveće smeće u rijalitiju ikada, koji mu je sinoć prijetio da će ga staviti u invalidska kolica, da će ga napolju tući preda mnom. I čovjek se na kraju usudi da mu dođe na slavu. I Ivan ga prihvati.

– Vjerujte da sam šokirana. To je onaj koji se moli na doku, pa dođe i psuje pokojnike i djevojkama govori da ih roditelji podvode, kritikuje roditelje, a ima nekoliko djece sa nekoliko različitih žena, a u slobodno vrijeme juri za starletama. Prije svega porodičan čovjek! – rekla je Jelena, te je dodala:

– Marija Kulić je prva poklonila Ivanu “bezalkoholno pivo”. Šta će čovjeku koji je bio zavisnik bilo kakvo piće? Kakav je to poklon ukoliko mu želiš dobro??? To je plejada zlih i pokvarenih ljudi. Tu je mala Milica koja bi ga zajahala iz dosade, on ih tu savjetuje. Koga savjetuješ, to ni roditelji nisu uspjeli! U kratkim crtama, nadam se da će shvatiti pouku – zaključila je Jelena.

ekskluziva.ba